Hepsiburada'dan GTX 1660 sistem alınır mı?

Benim hazır sistem daha ucuz.

dostum tam bır hata yaparsın detayına kadar markaları yazmıyorlar sıstem geldıgınde beklenmedık bır seyle karsılasabılırsın benım tavsıyem bılındık yerle vatan vb. yerlerden hazır sıstem al

Ekran kartını bende kullanıyorum 80 derece üstüne çıkabiliyor. SSD zaten forumda birçok konu var. Kasa mesh değil dolayısıyla hava akışının iyi olmadığı açık.

Kasa mesh değil ama hava almak için alanları mevcut. Ekran kartının soğutması başarılı 70-80 derece aralarında genelde ve 80 üstüne çıkmadı. SSD'de gayet hızlı ve herhangi bir sorunu çıkmadı. Dediğim gibi aynı sistem arkadaşımda mevcut eğer deneyimlemesem atmazdım.

Kasa mesh değil ama hava almak için alanları mevcut. Ekran kartının soğutması başarılı 70-80 derece aralarında genelde ve 80 üstüne çıkmadı. SSD'de gayet hızlı ve herhangi bir sorunu çıkmadı. Dediğim gibi aynı sistem arkadaşımda mevcut eğer deneyimlemesem atmazdım.
Hocam Powerboost gibi marka PSU ile sorun yaşamayan da çok ama sorun yaşayanları görmezden mi gelmek lazım. Bu iş her şeyde olduğu gibi istatistik işi. SU630 ile sorun yaşayan çok. Ekran kartı sıcak çalışıyor aynı fiyata daha iyi seçenekler var. Lütfen bir kişi üzerinden olayı genellendirmeyin.

Hocam Power Boost gibi marka PSU ile sorun yaşamayan da çok ama sorun yaşayanları görmezden mi gelmek lazım. Bu iş her şeyde olduğu gibi istatistik işi. SU630 ile sorun yaşayan çok. Ekran kartı sıcak çalışıyor aynı fiyata daha iyi seçenekler var. Lütfen bir kişi üzerinden olayı genellendirmeyin.

Teknoloji şans işi. Birinde oldu diye birinde olacak diye bir şey yok. Direkt almayın diyorsunuz dediğiniz gibi genellendirmeyin. 6000 TL ile daha iyi seçenekler bulamadım bulduysanız atın lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı