Hepsiburada'dan hazır sistem alınır mı?

furkissn

Yoctopat
Daha fazla  
Normalde vatan, İtopya gibi sitelerde fiyatlara bakıyordum sürekli, bugün bir reklam çıktı karşıma. Peşin fiyatına 9 taksit imkanı ile sistem veriyor adamlar, fiyatı da İtopya ile ortalama aynı. 7800x3D + 5060 Ti 16g falan çok hoşuma gitti.

Bu arada yorumlarda 5 yıldız.
Sistem linki burada; bilenlerden bilgi bekliyorum.

Screenshot_20251028_213749_Hepsiburada.png
Screenshot_20251028_213801_Hepsiburada.png

Normalde vatan, İtopya gibi sitelerde fiyatlara bakıyordum sürekli, bugün bir reklam çıktı karşıma. Peşin fiyatına 9 taksit imkanı ile sistem veriyor adamlar, fiyatı da İtopya ile ortalama aynı. 7800x3D + 5060 Ti 16g falan çok hoşuma gitti.

Eki Görüntüle 2595040Eki Görüntüle 2595041

Bu paraya 9070 XT sistemler var alınmaz içindeki parçalarda büyük ihtimal malum markaları üretimidir mümkünse trendyoldur Hepsiburada'dır almayın buralarda.

Eki Görüntüle 2595040Eki Görüntüle 2595041

İncehesap İtopya gaming.gen gibi sitelere bakabilirsin aynı fiyata daha iyi sistem dizersin.

Hepsiburada'dan alacağın çoğu üründe 9 taksit opsiyonu var zaten. 8-10k civarı kâr var bu fiyatta, aynı sistemi kendin daha uyguna toplarsın. Hiçbir parçayı bilerek yazmamış, başlığa x870 yazmış ama anakart b650. PSU kendi ürünleri Çin malı whitelabel.

Bayadır araştırma yapıyorum zaten ortalama bütçem 50-55 arası sizin hazır sistem öneriniz var mı? Ekran kartını AMD istemiyorum.

Bunlar genelde kolpacino. Hazir sistem alacaksan bu bilindik İtopya, İncehesap filan oralara bak.
İncehesap İtopya gaming.gen gibi sitelere bakabilirsin aynı fiyata daha iyi sistem dizersin.
Bakıyorum zaten 2 haftadır, karar aşamasına geldim yavaş yavaş bunlar bi aklımı kurcaladı ama tavsiyenize uyacağım. VATAN'ı öneriyor musunuz? Bazen güzel indirimler oluyor sorun yaşatır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı