Hepsiburada'dan hazır sistem alınır mı?

Kullanım amacı ne ?
Oyun, genel olarak ETS2 Cities Skylines tarzı oyunlar oynuyorum ama cs'de seçkin falanda var anliyacağın hoşuma giden bi oyun varsa oynarım seçmem fazla.

Kullanım amacı ne ?
Tamamen oyun, oynamadığım oyun yok diyebilirim ETS'de 1000 saatim varken CS'de hem seçkin var hemde 300 saat falan. Yani kafam ne isterse onu oynuyorum.

Son düzenleme:
Oyun, genel olarak ETS2 Cities Skylines tarzı oyunlar oynuyorum ama cs'de seçkin falanda var anliyacağın hoşuma giden bi oyun varsa oynarım seçmem fazla.

Tamamen oyun, oynamadığım oyun yok diyebilirim ETS'de 1000 saatim varken CS'de hem seçkin var hemde 300 saat falan. Yani kafam ne isterse onu oynuyorum.
Bütçen ne ?

Bayağıdır araştırma yapıyorum zaten ortalama bütçem 50-55 arası sizin hazır sistem öneriniz var mı? Ekran kartını AMD istemiyorum.

Bakıyorum zaten 2 haftadır, karar aşamasına geldim yavaş yavaş bunlar bir aklımı kurcaladı ama tavsiyenize uyacağım. Vatan'ı öneriyor musunuz? Bazen güzel indirimler oluyor sorun yaşatır mı?

Hocam ben Vatan'dan 2 yıl önce hazır sistem almıştım halen daha kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

Hatta 3 yıl oldu.

Bu sistemin her soru cevabında farklı bileşenler yazıyor. Hangisini göndereceklerini anlamak için güncel soru sormak lazım galiba ne çıkacağı belli değil. :)
+46.000tl ise kendin parça parça topla çünkü diğer bileşenleri iyileştirmeye başlaman lazım bu bütçede.
-46.000tl ise indirimli hazır sisteme vade farklı taksit yaptır, 6 taksit 6000tl fark verirsin,ayda 1000tl fazla olur çok koymaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı