Hepsiburada'dan iPhone 8 Plus alınır mı?

Xyperc

Hectopat
Katılım
3 Ocak 2018
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepsiburada adresinden iPhone 8 Plus almayı düşünüyorum, ancak fiyatın diğer sitelere ve Apple resmi satış fiyatına göre 450 lira ucuz olduğunu görünce internette biraz araştırma yaptım ve Hepsiburada'nın iade ürünleri veya açılmış ürünleri gönderdiğini söyleyen bir kitle var. Daha önce buradan 8 Plus almış kişiler var ise forumdan sıkıntı yaşayan oldu mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğiniz ürünleri HB değil, diğer mağazalar göndermiştir. Hepsiburada'nın kendi mağazası bu tür bir satış gerçekleştirmez. Alınabilir.
 
Teşekkür ederim cevabınız için ancak onun hakkında da detaylı baktım, şikayet yapan kullanıcıların neredeyse yarısından çoğu satıcının Hepsiburada olduğunu belirtmişler.
 
Aynen biraz şans işi örneğin iki kişi şikayetinde kapalı kutu jelatinler filan açılmamış geldiğini ancak daha önce sim kart takılmış bir telefon olduğunu Apple ile görüşerek öğrenmiş bir başkasına da teşhir telefonu yeni telefonmuş gibi gönderilmiş. Bu kadar büyük bir şirketten böyle şikayetler biraz düşündürücü açıkçası o yüzden burada daha önce alışveriş yapmış olanlara sormak istedim.
 
Hepsiburada'dan 10 yıl önce alışveriş yapmaya başladım bu zamana kadarda alışverişlerim oldu hatta 1 saat önce de yine bir ürün aldım.

Bu mağazalı satış sistemi gelmeden önce çok güzeldi ancak son yıllarda özellikle şikayetler artmış durumda. HepsiBurada gönderimli ise "Jelatinsiz" ürün satmazlar bundan emin olabilirsin. Ayrıca aldığında kutusunu açmadan arka kısımda yer alan seri no'dan garanti durumunu sorgulayabilirsin yani bir nevi sim kart takılıp takılmadığını ki takılmadığını düşünüyorum o zaman jelatinini açıp kullanabilirsin eğer aksi durum çıkarsa jelatini açmadan "Kolay iade" ile iade işlemi yapabilirsin.

Ayrıca fiyatı uzun olan Apple Türkiye garantili değil mi?
 
İlginiz ve cevabınız için teşekkürler. Evet Apple Türkiye garantili ve satıcısı Hepsiburada, jelatinsiz kısmında yanlış anlaşılma olmuş internette ürünlerin tekrar yeniymiş gibi jelatinli gönderildiği şikayetleri var jelatinsiz geldi diye bir şikayet görmedim ben de Hepsiburada kullanıyorum yıllardır ama bu kadar pahalı bir ürün tercih etmemiştim etmeden önce işimi sağlama alıyım burada bilenlere sorayım dedim.
 
Hepsiburada’ dan iPhone 8 Plus aldım, satıcı da Hepsiburada’ nın kendisiydi. Demo ürünü gönderdiler bana, şans eseri Apple’ dan öğrendim bu durumu. Uzun bir süredir kendilerinden alışveriş yapıyorum ama en son yaşanan olaydan sonra bir daha Hepsiburada’ dan alışveriş yapmayacağım. Ürün iadesi de 1 ayda anca (güya kolay iade) yapıldı. Ordan almanı önermem. İadenin ardından gittim Apple’ dan aldım,fark neyse verdim sorunsuz kullanıyorum. Bence direk Apple’ dan al, işini şansa bırakma.
 
Çok teşekkür ederim tecrübeni ilettiğin için ben de büyük ihtimalle farkını verip başka bir yerden alacağım.
 
Hepsiburada bu aralar iyice azıttı. Hassas ürünleri adam gibi kargolama yapmadan gönderiyorlar. Her ne kadar şikayet etsem de senelerdir oradan alışveriş yapıyorum belki 40-50 bin ₺ olmuştur harcamalarım. Ne zaman sorun yaşasam iade ediyorum, diğer alışveriş sitelerinde bu olay pek kolay değil yani iade var ama satıcı HB olan ürünü satın aldıktan sonra insan daha rahat hissediyor, adamlar sonuçta kesin parayı gönderiyor uzun da sürmüyor tabi bazı olayların dışında çünkü günde binlerce işlem gerçekleşiyor, diğer sitelere göre sistematikler. Benim tavsiyem Apple ürünlerini resmi sitesinden almanız, mükemmel ötesi hizmet var, telefon olsun garanti olsun çok çok farklı. Pc parçalarını vs HB'den alabilirsiniz ama Apple ürünlerini kesinlikle kendilerinden almalısınız 450₺ fazla ver kafan rahat olsun. Ha HB'den her türlü paranı geri alırsın ama bir sıkıntı çıkarsa beklersin, beklemek istemiyorsan sıfır sorunsuz ile Apple.com sitesinden alışverişini sağlar bakarsın keyfine saygılar çok yazdım yahu.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı