Hepsiburada'dan iPhone alınır mı?

Dangdro

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2019
Mesajlar
1.397
Makaleler
1
Çözümler
3
Arkadaşlar iPhone 11 Pro Max almak istiyorum. Mağazalarda 12.000TL ve hiçbiri indirim yapmıyor ancak Hepsiburada'da 11,159TL. Acaba neden bu kadar uygun? Herhangi bir sorun yaşar mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı kimmiş baktınız mı? Güvenilir satıcı ise hiçbir problem olmaz. Hatta mağazadan almadığınız için daha fazla avantajınız oluyor diyebilirim. İade ve değişim sürecinde hiçbir sorun yaşamıyorsunuz kolay kolay.

Bu üründen bahsediyorsanız satıcısı HepsiBurada'nın kendisi. Kolay kolay problem yaşamazsınız. Çoğu mağazadan daha iyidir hatta ilgileri alakaları :D Sattıktan sonra güle güle demez, ürünü gözünün önünde açtık iade edemezsin demez.

Alırsın, bakarsın beğenmez isen gönderirsin geri.
 
Son düzenleme:
Ben satıcısı Hepsiburada olan iPhone 6S almıştım zamanında sıkıntısız geldi. (hepsijet ile) Garanti problemi falan da olmuyor.
 
İnternetten alışveriş şu sıralar biraz riskli satıcı puanları bile bazen yanıltıcı olabiliyor ya da en azından Şikayetvar.com üzerinden kontrol edilerek satın alım yapılabilir.
 
Neyine bu kadar takıldınız, bu site TR'nin belki de en çok alışveriş yapılan sitesi. Buradan da almayacaksanız nereden alacaksınız?
Fiyatı niye ucuz diye soruyorsanız, mağazalar da kira var, aylık giderleri vs var internetten satarken böyle bir derdiniz yok, cebinizden ekstra para çıkmıyor bu farkı da fiyata yansıtıyorlar o kadar.
 
Hepsiburada güvenilirliğini kanıtlamış bir sitedir. Kargo sıkıntılı gelirse ben bunu almıyorum kardeşim dersiniz olur biter. İade işlemi de oldukça basit.
 

Geri
Yukarı