Hepsiburada'dan iPhone alınır mı?

Satıcı Hepsiburada ise hiçbir sorun çıkmaz. Hatta Hepsiburada Honor ve Apple ile anlaşma yapmıştı.
Bu sayede onların ürünlerini ayrı bir sayfada satıyordu.
 
Unutma ki bu telefona ekran koruyucu, kılıf alınması gerekiyor 12.000TL az bir para değil açıkçası. Hepsiburada ülkemizdeki en büyük E-Ticaret sitelerinden birisi ve şikayetiniz durumunda ilgilenecek bir firma. Hepsiburada üzerinden alarak tasarruf ettiğiniz parayla kılıf v.s alabilirsiniz ayrıca.
 
Ben 2 bin lira fark olsa dahi belli bir fiyatın üstündeki ürünlerde Internetten alışveriş yapamıyorum. Bozuk çıkma ve sorun yaşama olasılığım çok az olsa bile sonuçta 10.000 liralık bir ürün alacaksam ve elimde patlarsa 10.000 liramdan olurum. Internette insanlarla muhatap olmak da zor.

Bilgisayar, telefon gibi şeyler fiziki mağazalardan alırım ben. Mesela geçenlerde Teknosa'nın KDV ve black friday indirimleri oldu. Bazı bilgisayarlar ve tabletler Internet fiyatının da altına düştü. En azından kafan rahat oluyor. Bir sıkıntısı varsa gidip söyleyebiliyorsun veya almadan önce ürünü görebiliyorsun. Ama aksesuardır, giyimdir, oyun vs. Internetten alırım.
Dostum haklısın ama bu devirde para kolay değil. O yüzden İnternete güvenim sonsuz benim. Bu yüzden güvenilir site olduğu sürede fiyatın önemi yok.
 
Ben iki tane aldım bir hafta arayla geçen yıl. İlk aldığım iki günde geldi, ikinci aldığım ise tam 23 günde geldi. İkiside satıcı Hepsiburada idi.
İmkan varsa Amazondan alın. Her ne olursa olsun 10-20 Liraya bakmayın Amazondan alın.
 
Yapma ya. Ben Hepsiburada'dan çok alışveriş yaptım, hepsiexpress ile gelen ürünlerin hepsi en geç 1 gün içerisinde geldi. Adamlar sabahın köründe kapıma dayandılar alacaklı gibi. Bende aynı durumu PTT Kargo'da yaşadım bilenler bilir. Arızalı ekran kartımı Ümraniye'ye gönderdim, kartın Avrupa yakasından Anadolu yakasına gitmesi tam 1 ay sürdü. Bahaneleri hazır ''Yoğunuz, kara cuma''. Şikayetvar sitesinden şikayet açmamla kargonun ertesi gün dağıtıma çıkması bir oldu.

Hepsiburada yavaş yavaş bozmaya başladı. Ekran kartlarını 5500 TL'den düşmüş gibi gösterip 1200 TL'ye felan satmaya başladı. Kendi sonlarını hazırlıyorlar. Biraz fazla verip Vatan'dan almak zorundayız artık. Vatan kazıkçı derdik Hepsiburada'da artık yavaş yavaş girdi bu kazıkçılığa.

Hepsiexpress ve hepsijet farklı alt markalar. Hepsiexpress sadece İstanbul'da çalışıyor. Hepsijet ise İstanbul dışı Ankara-Antep vs... 14-15 şehirde çalışıyor ve bildiğin amatör teslimat, ben tam 26 günde kavga dövüş zor aldım ürünümü, 8 günde kargoya verilen ürün 18-19 günde ancak gelebildi. Kısaca şuan Türkiye'nin en dandik, en kötü ve iletişimi olmayan kargo firmasıdır, aç internette bir şikayetlere bak istersen, terlersin okurken. Allah korusun, HB'den bir daha alışveriş yapmam başka kargo seçeneği koymazsa.
 
Geçenlerde Hepsiburada Apple ile anlaşma yaptı ve Yetkili Satıcı oldu. Hepsiburada'dan Xiaomi Redmi Note 8 aldık, ve gayet memnun kaldık. Güvenlik konusunda aklında şüphen kalmasın.
 
2019 da iphon X hepsi burada.com da almıştım.
garanti bitimine 1 ay kala batarya değişikliği talebi için apple yetkili servisine verdim.
daha önce hiç tamir görmedi. içi hiç açılmadı. ilk kullanıcısı benim.
yetkisi müdahale nedeniyle cihazı geri verip garanti dışı bıraktılar.

birdaha da hepsiburada.com dan alışveriş yapmam. iphone telefonunuzu ya ZORLU CENTER AVM den yada AKASYA AVM deki apple storeden alacaksınız. gerisi telefonun içini bozuyorlar garantili diye satıyorlar.
 
Hepsiburada dan geçen hafta Çarşamba günü iPhone 8 plus sipariş verdim (satıcının Hepsiburada olmasına dikkat ediyorum) Cuma günü öğlen elime ulaştı kutusunu açmadan önce serial numarasını kontrol edebilirsin daha önce cihaz açılmış mı diye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı