Hepsiburada'dan iPhone almak güvenli mi?

samed.d1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hayırlı pazarlar. Birkaç gündür iPhone 15 Pro ile 16 Pro arasında kaldım da bu sıralar kur muhabbeti var. Bugün gün içinde iPhone 16 Pro alacağım. Hepsiburada'dan daha önce HP Victus oyun bilgisayarı almıştım. Sağlam gelmişti de daha önce telefon almadım internet üzerinden. Burada satıcı Hepsiburada mağazaya göre uygun. Ayrıca kredi kartı puan veriyor. Kafamda takılan soru acaba kargoya verdiklerinde herhangi bir sorun olur mu? Sizce alınır mı? Sonuçta 80 bin TL vereceğim, Hepsiburada'dan mı alsam yoksa Gürgençler mi? Önerilerinize açığım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_23-3-2025_11151_www.hepsiburada.com.jpeg
    Ekran görüntüsü_23-3-2025_11151_www.hepsiburada.com.jpeg
    468,7 KB · Görüntüleme: 81
  • Ekran görüntüsü_23-3-2025_111413_www.gurgencler.com.tr.jpeg
    Ekran görüntüsü_23-3-2025_111413_www.gurgencler.com.tr.jpeg
    129,5 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar hayırlı pazarlar. Birkaç gündür iPhone 15 Pro ile 16 Pro arasında kaldım. Da bu sıralar kur muhabbeti var. Bugün gün içinde iPhone 16 Pro alacağım. Hepsiburada'dan daha önce HP Victus oyun bilgisayarı almıştım. Sağlam gelmişti de daha önce telefon almadım internet üzerinden. Burada satıcı Hepsiburada mağazaya göre uygun. Ayrıca kredi kartı puan veriyor. Kafamda takılan soru acaba kargoya verdiklerinde herhangi bir sorun olur mu? Sizce alınır mı? Sonuçta 80 bin TL vereceğim, Hepsiburada'dan mı alsam yoksa Gürgençler mi? Önerilerinize açığım.

Değerlendirmelere bakın derim hocam Hepsiburada güvenilir bir yer satıcı da Hepsiburada bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Bana kalırsa mağazadan almak daha iyi gidip sonuçta 80 bin TL.

Hocam satıcı Hepsiburada ise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ayrıca satıcıya bakmadan asla alışveriş yapmayın, her ne kadar güvenilirliği bilinen platformlar olsa da sahtecilik yapan satıcılar her zaman mevcuttur, dikkatli olmakta fayda var.

Hepsiburada güvenilir hocam benim de telefon almışlığım var 2 kere bir sıkıntı olmadı. Şimdiden hayırlı olsun.

Ben internetten Note 10S almıştım. İlk geldiginde ekranda yırtılmalar oluyordu. Garantiye yolladım cihaz değişimi yaptılar. Gelen cihazın şarj aleti sahte çıktı. Aklınızda bulunsun. iPhone'da aynısı olur mu bilmiyorum.
Aldığınız siteyi ve satıcıyı da söyler misiniz ?

iPhone 16 almıştım Hepsiburada üzerinden. Bir sorun olmadan geldi. İlk kez bu kadar pahalı bir şey aldım ve ilk kez internet üzerindendi.

Eki Görüntüle 2452191

Evet ben de ilk defa alacağım. Bana bu cihaz 76 bin bandı civarına gelecek puan kampanyalarıyla birlikte. Ben paketleme ve kargo konusunda tereddütlüyüm biraz. Cihaz geldiğinde paketlemede ve açılmamış cihaz kutusunda bükülme falan var mıydı? Bir de çöl tintanyum rengi iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı