Hepsiburada'dan kaykay alınır mı?

Makaleler
5
Daha fazla  
Büyük boy kaykay almak istiyorum, öyle akrobatik hareketler falan yapmayacağım normal süreceğim. İnternetteki bazı kaykay sitelerinde 3000 TL 4000 TL gibi fiyatlar var. Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden 1500-2000 civarı fiyata kaykay alsam sorun olur mu? İlk defa kullanacağım öyle çok pahalı olmasına gerek yok.

Ben zamaninda Trendyol'dan almistim kaykay bilgim yoktu rastgele begendigimi sipariş etmistim ileride cok pişman ediyor cunku internetten aldığın kaykay gorseldekinden aciklamadakinden farkli gelebiliyor kaykayin tahtasi ve tekerlegi cok onemli dandik bir tahta iki uc suruste yipranir kirilir tekerlekleri de silikon olmali kesinlikle cunku silikon olmazsa kaykay zaten gitmez benim aldigimda silikon teker diye belirtmislerdi ama yanlış gonderdiler diye sakatlanip durdum yani soyle söyleyeyim bir kaykaya 3 4 bin verilmez ama kendini riske atmamak icin de internetten kaykay alma gorerek deneyerek al.

Ben zamaninda Trendyol'dan almistim kaykay bilgim yoktu rastgele begendigimi sipariş etmistim ileride cok pişman ediyor cunku internetten aldığın kaykay gorseldekinden aciklamadakinden farkli gelebiliyor kaykayin tahtasi ve tekerlegi cok onemli dandik bir tahta iki uc suruste yipranir kirilir tekerlekleri de silikon olmali kesinlikle cunku silikon olmazsa kaykay zaten gitmez benim aldigimda silikon teker diye belirtmislerdi ama yanlış gonderdiler diye sakatlanip durdum yani soyle söyleyeyim bir kaykaya 3 4 bin verilmez ama kendini riske atmamak icin de internetten kaykay alma gorerek deneyerek al.
Peki nereden alabilirim? Aydın'da yaşıyorum burda çok fazla yer yok.

Peki nereden alabilirim? Aydın'da yaşıyorum burada çok fazla yer yok.

Magazalari falan cok bilmiyorum ya bilgim yok o kadar Decathlon'da var daha once gittigimde gormustum bayağı da guzel modeller var ayrıyeten Google'a yazarsan mutlaka cikar duzgun yerler, zaten direkt kaykay magazasina gidersen sana cok uygun isini görecek bir kaykay onerirler diye dusunuyorum. Once bir Decathlon'a bak derim tekerlegin slikon olmasina ve tahtasinin iyi olmasina dikkat ederek al uzeri mutlaka zimparali olsun yoksa ayagin kayar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı