Hepsiburada'dan telefon alınır mı?

bosadam000

Centipat
Hepsiburada uygulamasında bir telefon buldum, satıcısı Hepsiburada'nın kendisi. Sizce güvenilir midir? Eğer bir sorun yaşarsam, sıkıntısız bir şekilde iade edebilir miyim? Almak istiyorum fakat kararsız kaldım.

Hepsiburada uygulamasında bir telefon buldum, satıcısı Hepsiburada'nın kendisi. Sizce güvenilir midir? Eğer bir sorun yaşarsam, sıkıntısız bir şekilde iade edebilir miyim? Almak istiyorum fakat kararsız kaldım.

Alabilirsiniz Amazon, Hepsiburada ve N11'in sorun çıkaracağını sanmıyorum. Bir de resmi satıcıysa daha güvenilir oılur.

Hepsiburada satıcıysa sıkıntı yok. Başka satıcılardan alıcaksanız başka yerlerde yazılmış şikayet yorumlarını okuyup ona göre tercih yapın. Ama satıcı Hepsiburadaysa sıkıntı yok. Ben işlemci almıştım zamanında bozuk çıkmıştı. Satıcı Hepsiburadaydı. 1 gün sonra işlemcim geldi. Bi sorun olursa çok hızlı ve ilgili davranıyorlar. İyi alışverişler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı