Hepsiburada'dan Playstation Almak

Hepsiburada'da sorun çıkma ihtimali çok düşüktür. Ancak kargo sıkıntılı olabilir.

Hepsiburada'da sorun çıkma ihtimali çok düşüktür. Ancak kargo sıkıntılı olabilir.
Hepsiburada satıcısı olduğu ürünleri kendi özel kargo servisiyle yollayabiliyor. Hatta genelde öyle yapıyor galiba. O da gayet iyi çalışıyor. En azından yerel kargo şirketlerine göre.

Hepsiburada satıcısı olduğu ürünleri kendi özel kargo servisiyle yollayabiliyor. Hatta genelde öyle yapıyor galiba. O da gayet iyi çalışıyor. En azından yerel kargo şirketlerine göre.
Olmayanlar da "Yurtiçi kargo" gibi olanlar da bazen paketlerde sorun çıkıyordu. Her pakette olmayabilir.

Kargo konusunda beni baya hayal kırıklığına uğratmışlardı. Aldığım güç kaynağını evime getirmeyen bir kargo şirketiyle çalışıyorlar kendileri. Getirmedikleri gibi aradığımda benimle alay eder gibi ''Gelin alın'' diyen bir çalışana(!) sahiplerdi. Gittiğimde şubelerine ürünü 10 dakika aradılar sağda solda. Gelenleri karşılayan ve kendisine çalışan diyen bir hanımefendi girişteki masada bacak bacak üstüne atarak oturmuş, gelenlerin yüzüne bakmadan yarım ağız bir şeyler söylüyordu. Önce kendisiyle anlaşmaya çalıştım. Dediğim gibi kendisi konuşmuyordu pek. Ağzında sakız geviş getiriyordu karşımda. Hadi ben 20 yaşımdayım. Ardımdan 50-55 yaşlarında bir amca girdi. Adamın yüzüne bakmadı ya. Adam bir şey soruyor, adama 2-3 dakika sonra cevap veriyor. Tam bitti her şey alıp gideceğim ürünümü derken adamlar PSU'nun kutusunu elime tutuşturup yolladılar. Ne bir koruyucu kutu ne de poşet. Aldım çıktım zaten hemen. Eve kadar yağmurlu havada götürdüm. (Yol yaklaşık 15 dakikaydı) Şimdi soracaksınız ki bunları niye anlattın bu konu altında. Hepsiburada'dan ürün alırken sepete ekliyor ve hangi kargo şirketiyle çalıştıklarına bakıyorum. Eğer Yurtiçi Kargo ise(Doğru yazımı Yurt İçi olan kelimeyi de yanlış kullanarak ne kadar andaval olduklarını kanıtlıyorlar) iptal ediyorum alma işini. Siz aldığınızda belki kusursuz/sorunsuz alacaksınız kargonuzu. Ama ya benim durumuma düşerseniz ? Garantisini verebilecek biri yoktur kargonun sapasağlam geleceğine dair. İyi düşünün derim.

O bölgeden bölgeye değişebiliyor. (Örnek vermek için kullandım.)A bölgesinde Yurtiçi iyi olup Aras kötü, B bölgesinde Aras iyi olup Yurtiçi kötü olabiliyor. Biraz dengesiz şirketler.

O bölgeden bölgeye değişebiliyor. (Örnek vermek için kullandım.)A bölgesinde Yurtiçi iyi olup Aras kötü, B bölgesinde Aras iyi olup Yurtiçi kötü olabiliyor. Biraz dengesiz şirketler.
haklısın ben şuan Gaziantep'de 2 3 ürün sipariş ettim sorun çıkmadı

Yaşadığınız sıkıntı satış şirketi olan hepsiburada ile ilgili değildir. Bu durumu canlı destek aracılığı ile ilettiğinizde ürünün yenisi yollanır. Kargoyu kabul etmeyecektiniz. Şube olarak o kargo şirketinde sıkıntı vardır. Kargo şirketi davranışları şubeden şubeye değişir. Diğer semtteki şube çok ilgili olabilir.

Yaşadığınız sıkıntı satış şirketi olan hepsiburada ile ilgili değildir.

Eğer Hepsiburada'nın o şirketle bir anlaşması varsa ve bana tek kargo seçeneği olarak onu sunmuşsa onlarla ilgilidir.

Bu durumu canlı destek aracılığı ile ilettiğinizde ürünün yenisi yollanır.

Yanlış anladınız herhalde. Ürünümde problem yok. Ürünü emanet ettikleri şirkette sıkıntı.

Kargoyu kabul etmeyecektiniz.

Hadi ya ? 5 gün gelmesini beklediğim, en yoğun dönemimde özellikle mezun yılındaki ağabeyime bilgisayar bu kadar lazımken bir de o kokuşmuş heriflerin prosedürleri ile uğraşacağım ? Geri yollamak isteyeceğim ve belki 1 hafta daha sürüneceğim ? Siz böyle bir durumda yollar mıydınız geri ? Üstüne üstlük ürünüm sağlamken.

Kargo şirketi davranışları şubeden şubeye değişir. Diğer semtteki şube çok ilgili olabilir.

Bu da kesinlikle benim problemim değil. Bir kargo şirketinin olayı ürünü satıcıdan alıcıya en hatasız şekilde ulaştırmalarıdır. Gidip kargomu şubeden ben alacaksam neyin şirketi bunlar ? Hala davranışın şubeden şubeye değiştiğini söylüyorsunuz bana. Şu yazdığınızla olay ben boş yere mızmızlanmışım gibi bir hal aldı.

Aynı şeyi tekrar söylüyorum. Kargonuzu dört gözle beklediğiniz bir güne uyandığınızda kapınızda kocaman ''Sizi evde bulamadık.'' yazılı iğrenç yalanı bulabilirsiniz. Eğer o kağıdı gördüyseniz ben ne yaşadıysam aşağı yukarı onu yaşamaya hazır olun. Eğer ben iyi bir şirketim diyorsan bütün şubelerin belli bir standartta olacak. Bir şuben bile bu halde olduğunda benim gibi onlarca mağdur bırakırsın arkanda. Diğerlerinin birer şaheser olduğunu söyleyemem. Ama en rezili bunlar olabilir. Diğerlerinde bu kadar yalanı/işgüzarlığı bir arada görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…