İncehesap'tan Ryzen 5 3600 alınır mı?

Bu biraz saçma olmadı mı İncehesap babamın oğlu değil 10 TL daha ucuz diye bile başka siteden alınabilir. Para bu çöpe atılacak kadar değirsiz değil kolay kazanmıyoruz.

Bir ürün Amazon'da ortalama ne kadar da geliyor? bir şeyler bakacağım da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu biraz saçma olmadı mı İncehesap babamın oğlu değil 10 TL daha ucuz diye bile başka siteden alınabilir. Para bu çöpe atılacak kadar değirsiz değil kolay kazanmıyoruz.
Hepsiburadadan aldım daha önce. 1 haftadır kargom yolda bile değildi. İptal etmişler. Amazondan alıp bir sıkıntı olunca karşımda muhatap bulamamak istemiyorum.

Para konusunda sonuna kadar katılıyorum canımız çıkıyo para arttıralım diye. Amazondan aldığımızda ürün 1 yıl garantili mi yoksa Türkiye'de ki gibi 2-3 yıl mı bilginiz var mı?

Amazon'daki satıcı Türk N11 Hepsiburada gibi yerlerden ürün alınca geç gelmesi satıcı ile ilgili Hepsiburada kendi sattığı da geç gelebilr birçok etken var. İncehesap'ta yaptığı yanlışlar yok değil. İlk önce ucuz olanı bulun sonra satıcı yorumları kargo yapma süreleri ve müşteri memnuniyetine bakın yeter

O üründe satıcı AMD yazıyor sanki
Bir de bu cihazlar kolay kolay bozulan cihazlar değil ben imzadaki kasanın bütün parçalarını ekran kartı dahil hepsini ikinci el aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı