Hepsiburada'dan Telefon Alınır Mı?

Kullandığım MI8'i Hepsiburada'dan aldım ve sorun yaşamadım.

En güvenli sitedir hepsiburada 3 apple telefon 1 apple tablet aldım 4 yıl oluyor hala kullanıyorum. tek sıkıntı başka satıcıdan alınca üründe sorun yaşarsan satıcıyla mesaj ile iletişim şansın olmuyor bunu koymaları gerek artık.

Alacağınız ürünün daha ucuzu var:

Hocam Hepsiburada boş yere indirim yapmaz kolay kolay. Piyasası aşağıya düşerse yine piyasanın en az indirimini yapar. Güvenilir olmasına bir şey dediğim yok ancak uyanıklık yapmaları ve milleti salak yere koymalarını sevmiyorum. Gram sevmem...

Üründen çok satıcının yüksek puan almış olması önemli defalarca hiç yorumsuz ürün bile aldım ve sıkıntı çıkmamıştı.

Hocam, geçen Logitech 2+1 hoparlör aldım vatanda 200TL Hepsiburada dan 99 TL'ye Hepsiburada satıcısından aldım. Ve diğer aldığım 100'den fazla ürün hiçbirinde sıkıntı yaşamadım uygun fiyat.

Kitap, ekran kartı, kartuş dolum seti şuana kadar çok şey satın aldım hepsi sorunsuz bir şekilde geldi.

Bir aralar forumda şikayetlerin altına yorum bırakarak, yardımcı oluyorlardı. @Hepsiburada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…