Hepsiburada'dan Telefon Alınır Mı?

En güvenli sitedir hepsiburada 3 apple telefon 1 apple tablet aldım 4 yıl oluyor hala kullanıyorum. tek sıkıntı başka satıcıdan alınca üründe sorun yaşarsan satıcıyla mesaj ile iletişim şansın olmuyor bunu koymaları gerek artık.

Aldığım ürünler gerçekten indirimdeydiler, siparişlerim ertesi gün geliyor ve ürün sitede bahsedilen kalitede geliyor.

Bittibitiyor dan 2 adet telefon aldım ikisi de sağlam garantili bir şekilde elime ulaştı.

Alacağınız ürünün daha ucuzu var:

Hocam Hepsiburada boş yere indirim yapmaz kolay kolay. Piyasası aşağıya düşerse yine piyasanın en az indirimini yapar. Güvenilir olmasına bir şey dediğim yok ancak uyanıklık yapmaları ve milleti salak yere koymalarını sevmiyorum. Gram sevmem...

Üründen çok satıcının yüksek puan almış olması önemli defalarca hiç yorumsuz ürün bile aldım ve sıkıntı çıkmamıştı.

Alacağınız ürünün daha ucuzu var:

Hocam Hepsiburada boş yere indirim yapmaz kolay kolay. Piyasası aşağıya düşerse yine piyasanın en az indirimini yapar. Güvenilir olmasına bir şey dediğim yok ancak uyanıklık yapmaları ve milleti salak yere koymalarını sevmiyorum. Gram sevmem...
Hocam, geçen Logitech 2+1 hoparlör aldım vatanda 200TL Hepsiburada dan 99 TL'ye Hepsiburada satıcısından aldım. Ve diğer aldığım 100'den fazla ürün hiçbirinde sıkıntı yaşamadım uygun fiyat.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı