Hepsiburada'dan Telefon Alınır Mı?

İğne bile almayın bence. Alacağınız telefonun piyasasını araştırın en pahalı hepsiburada çıkar kesin. Gerçekten bazı ürünlerde tam kazık. Üstelik müşteri hizmetleri tam bir fiyasko.
Aldığım ürünler gerçekten indirimdeydiler, siparişlerim ertesi gün geliyor ve ürün sitede bahsedilen kalitede geliyor.
Satıcısı bittibitiyor yazıyor site sadece bunları yayınlayıp güvenli e ticareti yönlendiriyor tabi kendinin de sattığı ürünler var.
Bittibitiyor dan 2 adet telefon aldım ikisi de sağlam garantili bir şekilde elime ulaştı.

Haklısın zaten dediğim gibi 2 gün önce p smart 2018 aldım satıcısı hepsi burada değildi ama hiç bir sıkıntı çıkmadı zaten kutusu açılmamış telefon alıyorsun ne sıkıntısı olabilir o ayrı konu:)
Hocam ben n11, trendyol, hepsiburada daha ismini hatırlayamadıgım firmalarda var defalarca alışveriş yaptım ama en çok hepsiburadaya güveniyorum bu konuda fiyat konusunda trendyol daha kazık bence çoğu elektronik giyim üzeri aşırı pahalı satıyor.

İğne bile almayın bence. Alacağınız telefonun piyasasını araştırın en pahalı hepsiburada çıkar kesin. Gerçekten bazı ürünlerde tam kazık. Üstelik müşteri hizmetleri tam bir fiyasko.

Hepsiburada bazen pahalı bazen ucuz olabiliyor. İğne bile almayın yanlış bir tabir bence. Gayet güvenilir bir site.

Hocam ben n11, trendyol, hepsiburada daha ismini hatırlayamadıgım firmalarda var defalarca alışveriş yaptım ama en çok hepsiburadaya güveniyorum bu konuda fiyat konusunda trendyol daha kazık bence çoğu elektronik giyim üzeri aşırı pahalı satıyor.
Her konuda hepsiburada derim tek geçerim.

Zaman zaman müşterileri mağdur ettiği durumlar yaşanmış olsa da Hepsiburada.com Türkiye bazında alışveriş yapabileceğiniz en güvenilir elektronik ticaret sayfalarının başında gelmekte.
Telefon alınır mı? Elbette alınır. Sırf Hepsiburada'nın satıcı olması için aynı ürüne 50TL fazladan vermene de gerek yok. Zaten Bittibitiyor'un pek bir şikayetine de rastlayamadım internette. Yaşasan da tüketici hakları ile sabittir hakların.

Güvenilir diye vatan bilgisayardan S9+ telefon almıştım. 20 gün sonra imei klolandı. Bir yıl uğraştım mahkemlerde ve sonunda kazandım ama hala iade edemedim. Eşime hepsiburada dan S8+ telefon aldım ve sorunsuz şekilde kullanıyoruz. Samsung Türkiye garantiliydi. Bu iş şans işi, en güvenilir yer dediğin yerden bile sorun çıkabiliyor. Türkiye gerçekleri maalesef. İyi şanslar dilerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı