Hepsiburada'dan Telefon Almak

Sedri

Hectopat
Daha fazla  
Sizce Hepsiburada'dan telefon alınır mı?

Ayrıca iade emek istersen herhangi bir sıkıntı çıkarmıyorlar aksine yardımcı oluyorlar.

Hocam sadece satıcı kısmının Hepsiburada olmasına dikkat edin. Herhangi bir sorun olursa Hepsiburada ile konuşursunuz.

Ayrıca iade emek istersen herhangi bir sıkıntı çıkarmıyorlar aksine yardımcı oluyorlar.
Emin misin? Kargoda cihazım kayboldu ve 1 ay içinde anca iade alabildim. İade konusunda aynı fikirde değilim.

Aksine diğer 2 cihazımı sorunsuz teslim aldım. Kısacası internetten alışveriş biraz şans işi.

HB güvenli sitedir, ara sıra bazı istisnalar olabiliyor. Geçen biri S7 almıştı bana çakma S7 geldi diyordu kullanıcı siteye de konu açmıştı. Bazı sorular sormuştum cevap vermedi açıkçası bana inandırıcı gelmedi o kişi ama doğruda söylüyor olabilir emin değilim açıkçası.

Hocam iade konusunda çoğunluk memnun değil.
Arkadaşlar ben kendi deneyimlerimi yazdım. Birkaç ürün iade ettim ve hiç sıkıntı yaşamadım.

Cidden de şans işi internetten bazen kargodaki firma temsilcisi bazen iade verirken müşteri temsilcisi belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…