Hepsiburada'dan Telefon Almak

• Konuyu başlatan Sedri
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.569
Ayrıca iade emek istersen herhangi bir sıkıntı çıkarmıyorlar aksine yardımcı oluyorlar.
Emin misin? Kargoda cihazım kayboldu ve 1 ay içinde anca iade alabildim. İade konusunda aynı fikirde değilim.

Aksine diğer 2 cihazımı sorunsuz teslim aldım. Kısacası internetten alışveriş biraz şans işi.

HB güvenli sitedir, ara sıra bazı istisnalar olabiliyor. Geçen biri S7 almıştı bana çakma S7 geldi diyordu kullanıcı siteye de konu açmıştı. Bazı sorular sormuştum cevap vermedi açıkçası bana inandırıcı gelmedi o kişi ama doğruda söylüyor olabilir emin değilim açıkçası.

Emin misin? Kargoda cihazım kayboldu ve 1 ay içinde anca iade alabildim. İade konusunda aynı fikirde değilim.

Aksine diğer 2 cihazımı sorunsuz teslim aldım. Kısacası internetten alışveriş biraz şans işi.

Hocam iade konusunda çoğunluk memnun değil.
Arkadaşlar ben kendi deneyimlerimi yazdım. Birkaç ürün iade ettim ve hiç sıkıntı yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı