HepsiExpress Kargo Rezilliği

Benim de bugün anca geldi kargom fakat onlara da hak vermek lazım milyonlarca sipariş verildi. Normal bir zamanda olsa ben de sinirlenirdim fakat böyle bir zamanda anlayış göstermek lazım diye düşünüyorum.

Benim de bugün anca geldi kargom fakat onlara da hak vermek lazım milyonlarca sipariş verildi. Normal bir zamanda olsa ben de sinirlenirdim fakat böyle bir zamanda anlayış göstermek lazım diye düşünüyorum.
Hayır hep ertelediler bugün gelcek yarın gelcek 4 Aralık'da gelcek canımı sıkan olay o.

Bugün geleceğini söylediler. Hala bekliyorum. Saat 2 oldu.

Benim de bugün gelecekti. Geçen Cuma aldım. Salı günü kargoya verildi. Bugün gelmesi lazımdı. Saat 16:56 ama hâla dağıtıma çıktı bile yazmıyor. Bu arada Hepsiexpress’den geliyor.

Benim de bugün gelecekti. Geçen Cuma aldım. Salı günü kargoya verildi. Bugün gelmesi lazımdı. Saat 16:56 ama hâla dağıtıma çıktı bile yazmıyor. Bu arada Hepsiexpress’den geliyor.
4 gibi geldiler. Beğenmedim kargolamalarını.

4 gibi geldiler. Beğenmedim kargolamalarını.

Ya benim kargo gelsin de hiç önemli değil geri kalanı. Geçen günlerde Aliexpress’den işlemci aldım Aliexpress Standart Shipping ile. 12 gün sonra elime geçti. HB’den aldım ve bugün 8. gün. Bugün teslimi vaad etmişlerdi. Onu bile gerçekleştiremeyecekler gibi. Hayır bir de İstanbul’dayım. Şehre uzak bir yerde de değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…