hepsigumruk.com dolandırıcı mı?

Arkadaşlar bu site dolandırıcı değil gerçekten gümrük malları site güncellenmiş adresi yazıyor elden alabiliyoruz depoları var mış Balıkesir'de adresleri var ben laptop alacağım âli mi?
Burada 100 kişi alma demiş. Sitenin adında hayır yok Lenovo İdeaPad normalde 8 bin lira fakat burada 4 bine satılıyor. Gümrükte takılan ürün falan diye de kandırıyorlar. Tüm dolandırıcal böyle. Bir ara PS3 gümrükten 300 TL'ye satanlar vardı. Alanlar kutunun içinden çıkan salatalık ile karşılaşıyorlardı. Fakat siz kafanıza koymuşsunuz gibi. Biz sizi vazgeçirmeye çalışıyoruz son karar sizin. Bence ALMAYIN.

Benim Balıkesir'de akraba var polis ona dedim oda gitmiş almış çok mutluyum laptop aldım.
Lenovo v15
Siz böyle dediniz diye güvenilir mi oldu şimdi? Yapmış da gitmiş de, miş miş de muş muş.

Bu site sizin olmasın? Ya da arkadaşınızın, tanıdığınız birinin falan? Scam sitenizi güvenilir gibi göstermek için geldiniz bir de böyle bir konu açtınız belki? Kendi kendinize ref olmaya çalışıyor olabilir misiniz?

Kusura bakmayın, bizim başka dolandırıcılarımız var zaten. :)

download.jpg

Site kapatılmış, bilinmedik sitelerden sırf piyasaya göre daha ucuz diye alışveriş yapmamak gerekli. Sonra üzülen yine siz oluyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı