HepsiJet geldiğinde evde olmazsanız ne olur?

Ahmet Hasanoğlu

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan 2 tane siparişim yarın gelecek. Birisi Sürat Kargo, diğeri ise HepsiJet ile geliyor. Ben 12-15 arası dershanede olacağım. Evde de kimse yok. Sürat Kargo yeri yakın, o sorun olmaz fakat HepsiJet Bağcılar Dağıtım Merkezi hiçbir yerde görünmüyor bile. Onu nasıl alırım bilmiyorum. Arayıp akşam üstü getirmelerini rica etmem mümkün mü veyahut ararlarsa nalbura bıraktırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arayabilirsen akşam üstü getirirler, arayamazsan da diğer kargolar gibi değiller seni arar ulaşır bulamadık derler. Ya komşuya bırakmasını istersin ya da yarın bu saatte uğrama şansınız var mı diye sorarsın.

Şubeye gider alırsınız en kötü. 1 kez daha getirirler olmazsan gel al derler ikna edersen bir kez daha getirirler. UPS'te öyle oldu 2 kere geldi 2 kere uyudum.

Evde olsanız bile sıkıntı çıkabilir. Beklediğim siparişin bugün başka birine teslim edildiğini gördüm. Araştırdım yan bloktaki birine teslim etmişler, hem de iki gün önce. Onlar da atmış bir yere. Kargo kayıp...

Bu şube sıkıntısı her yerde var sanırım. Ben de internetten baktığımda çıkmıyor ama kargoları getirdikleri bir depo gibi bir yer var. Ben oraya gidip almıştım, bulabilirsen o şekilde olur.
Bir keresinde komşumuz almıştı, bu şekilde de yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı