HepsiJet kargo ne zaman gelecek?

Barney28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kargoyu cumartesi günü sipariş verdim bugün 4. gün. Ne zaman gelir sizce?

Anladım sağ ol beklemekten çok sıkıldım.
Hepsiburada'yı aramak yerine neden buraya soruyorsun? Senin kargonun ne zaman geleceğini insanlar ne bilsin?

Aramadığımı nereden biliyorsun konuyu açmadan önce aradım takip kodu gibi bir şey varmış kodu bana gelmediğinden bilgi alamadım .
Kargo nereden geliyor, siz nerede yaşıyorsunuz? Bunları bilmeden nasıl bilgi verelim.

İstanbul'da yaşıyorum aradım Hepsiburada'yı takip kodunu bilmediğimden bilgi alamadım kendi kartımla almamıştım o yüzden bilmiyorum.

Son düzenleme:
İstanbul'da yaşıyorum aradım Hepsiburada'yı takip kodunu bilmediğimden bilgi alamadım kendi kartımla almamıştım o yüzden bilmiyorum.

Kartın başkasının üstüne olması önemli değil, Hepsiburada'ya girin, oradan hesabınıza ve siparişlerim sekmesinden bakın.

Sağ ol bilmiyordum baktım dün sabah saat 12 de kargoya verilmiş yani ne zaman gelir demek bu?

Hepsiburada'da bir ürün satın alırken altında ne zaman kargoya verileceği yazar ona büyük ihtimalle dikkat etmedin, kargon bugün verildiyse yarın veya ondan sonra ki gün elinde olur.

Hepsiburada'da bir ürün satın alırken altında ne zaman kargoya verileceği yazar ona büyük ihtimalle dikkat etmedin, kargon bugün verildiyse yarın veya ondan sonra ki gün elinde olur.

Anladım ama gene de geç değil mi? Normal mi böyle olması.

HepsiJET son zamanlarda iyice gerilemiş. Önceden diğer kargolar kadar hızlıydı. Şimdi her ürün sipariş ettiğimde en erken 4-5 günde geliyor. Diğer kargo şirketleri ise ertesi gün teslim ediyor.

HepsiJet son zamanlarda iyice gerilemiş. Önceden diğer kargolar kadar hızlıydı. Şimdi her ürün sipariş ettiğimde en erken 4-5 günde geliyor. Diğer kargo şirketleri ise ertesi gün teslim ediyor.

Kargom dün geldi benim bir 4 gün sürdü gelmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…