Müşteri hizmetlerine yazmak yerine aramanı tavsiye ederim. Gerekli aksiyonları alacaklardır.
Şubenin ilgisizliği oluyor genelde. Ben gece sipariş verdim sabahına kapıma geldi (10 saatte ulaştı). Gidip alma gibi bir hak da tanımıyorlar sanırsam. Bazı kişiler yakın şubeden 3-5 gündür kargosunun dağıtıma çıkmadığını söylüyordu aynı şekilde. Hepsiburada'yı arasanız da sizlere cevabı yakında gelecektir ya da notunuzu ilettim vesaire olacaktır ancak şunu sorabilirsiniz "kendim gidip alabilir miyim?".
Şanslı olan için inanılmaz iyi, bugün şaşırttı beni de. İlk defa bu kadar hızlı kargo elime ulaştı. Ancak bazı zamanlarda yoğunluk olabiliyor veyahut bu şubelerin sorumsuz olmalarından kaynaklanabiliyor. En iyisi bir arayıp "şubeden teslim alınabilir mi?" sorunu sormak. Dakika yoksa başka birisinden isteyebilirsiniz, farklı numaradan aramanın sakıncası yok diye biliyorum.Böyle kargo şirketi olur mu ya?
Şanslı olan için inanılmaz iyi, bugün şaşırttı beni de. İlk defa bu kadar hızlı kargo elime ulaştı. Ancak bazı zamanlarda yoğunluk olabiliyor veyahut bu şubelerin sorumsuz olmalarından kaynaklanabiliyor. En iyisi bir arayıp "şubeden teslim alınabilir mi?" sorunu sormak. Dakika yoksa başka birisinden isteyebilirsiniz, farklı numaradan aramanın sakıncası yok diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.