Her açılışta checkdisk işlemi yapılıyor

437935

Hectopat
Makaleler
1
Format esnasında telefona bakarken telefonum yere düşmüştü, onu alacağım diye flash belleği birkaç saniye geç çektim, bundan dolayı mı bilmem ama her açılışta checkdisk işlemi yapıyor bilgisayar. Bunu nasıl kapatabilirim?

USB'yi bilgisayar yeniden başlattıktan sonra çektiyseniz bir şey olmaz ama diskte hata olabilir.

Ekran karardıktan bir 4 saniye sonra falan söktüm, eskiden karardığında sökerdim ama telefon yüzünden biraz geç çektim.
Sorun formatla ilgili değil.
Diski kontrol etmesine izin verin ama sürekli bu ekran geliyorsa diskte sorun var demektir.

Artı -1 Eksi

CMD'yi yönetici başlatıp komut satırına chkntfs /x tarama yapan disk in adını X in yanına bir boşluk koyup yapar mısın sonra enter deyip bilgisayarını yeniden başlatır mısın?

Bilgisayarı düzgün bir şekilde kapatıyorsunuz değil mi?

Formattan hemen sonra birkaç kez yapmıştı işlemi ben de konu açtım ama şimdi açılırken hiç scanning and repairing demeden açılıyor. Sanırım bir aksilik oldu ve sonra düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…