Her açılışta checkdisk işlemi yapılıyor

437935

Hectopat
Makaleler
1
Format esnasında telefona bakarken telefonum yere düşmüştü, onu alacağım diye flash belleği birkaç saniye geç çektim, bundan dolayı mı bilmem ama her açılışta checkdisk işlemi yapıyor bilgisayar. Bunu nasıl kapatabilirim?

Format esnasında telefona bakarken telefonum yere düşmüştü, onu alacağım diye flash belleği birkaç saniye geç çektim, bundan dolayı mı bilmem ama her açılışta checkdisk işlemi yapıyor bilgisayar. Bunu nasıl kapatabilirim?

USB'yi bilgisayar yeniden başlattıktan sonra çektiyseniz bir şey olmaz ama diskte hata olabilir.

CMD'yi yönetici başlatıp komut satırına chkntfs /x tarama yapan disk in adını X in yanına bir boşluk koyup yapar mısın sonra enter deyip bilgisayarını yeniden başlatır mısın?

Formattan hemen sonra birkaç kez yapmıştı işlemi ben de konu açtım ama şimdi açılırken hiç scanning and repairing demeden açılıyor. Sanırım bir aksilik oldu ve sonra düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı