Format esnasında telefona bakarken telefonum yere düşmüştü, onu alacağım diye flash belleği birkaç saniye geç çektim, bundan dolayı mı bilmem ama her açılışta checkdisk işlemi yapıyor bilgisayar. Bunu nasıl kapatabilirim?
Format esnasında telefona bakarken telefonum yere düşmüştü, onu alacağım diye flash belleği birkaç saniye geç çektim, bundan dolayı mı bilmem ama her açılışta checkdisk işlemi yapıyor bilgisayar. Bunu nasıl kapatabilirim?
USB'yi bilgisayar yeniden başlattıktan sonra çektiyseniz bir şey olmaz ama diskte hata olabilir.
Sorun formatla ilgili değil.Ekran karardıktan bir 4 saniye sonra falan söktüm, eskiden karardığında sökerdim ama telefon yüzünden biraz geç çektim.
Sorun formatla ilgili değil.
Diski kontrol etmesine izin verin ama sürekli bu ekran geliyorsa diskte sorun var demektir.
Bilgisayarı düzgün bir şekilde kapatıyorsunuz değil mi?
Evet, başlat menüsünden. -eğer düzgün olanı bu ise.-
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.