Her anakart M.2 SSD'lerle uyumlu mudur?

Hocam CPU-Z tarzı programlardan bakmayı denediniz mi? Aksi takdir de bir şey diyemeyeceğim çünkü sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Hocam CPU-Z tarzı programlardan bakmayı denediniz mi? Aksi takdir de bir şey diyemeyeceğim çünkü sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Şu an evde değilim CPU Z gibi program denedim diye hatırlıyorum ama tam hatırlamadığım için eve gidince tekrar denerim.

Siz kendi şahsi önerilerinizi bana söylerseniz sevinirim.

Bir de attığım SSD sizce iyi mi Crucial kaliteli ve bilindik bir marka diye biliyorum yazılım programı bulunuyor kendisinin.

Kioxia Exceria Plus G2 LRD20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hocam ben Kioxia G2 Plus aldmıştım. Değerler gayet iyi seviyede. PCI-e gen 3 destekli bir SSD eğer anakartınıza uygunsa kesinlikle alabilirsiniz tavsiye ederim.
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçel
Onun dışında Samsung da çok önerilir. Kullanmadım ancak kalitesi kanıtlanmış bir SSD. Herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Benim attığım SSD'lerde DRAM mevcut bu yüzden fiyatı sizin attığına göre daha yüksek. Ancak sizin attığınız da kötü bir SSD değil. Eğer DRAM'i istemiyorsanız alabilirsiniz fiyat performans açısından daha mantıklı bir seçenek.

Benim attığım SSD'lerde DRAM mevcut bu yüzden fiyatı sizin attığına göre daha yüksek. Ancak sizin attığınız da kötü bir SSD değil. Eğer DRAM'i istemiyorsanız alabilirsiniz fiyat performans açısından daha mantıklı bir seçenek.

DRAM araştırdım zaten baktığım SSD de olmadığını biliyordum yine de yazdığınız ve uyardığınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı