Her ay hasta olmak

Uyku düzeninde veya yemek alışkanlığında bir değişiklik yaptın mı?
Uyku düzeni, evet malum okul saatleri ciddi anlamda gece vakti olunca ne zaman uyuyacağımı belirleyemiyorum veya uyuyamıyorum. Yemek alışkanlığım aynı, şuan hasta olduğum için 1 lokma yiyemiyorum ama onun harici yemek alışkanlığım aynı, seçip seçmemezlik yapmıyorum tost yumurta ne varsa bulduğumu yiyorum :D. @erehyeager Abur cubur hafta da 1 veya 2 çikolata yiyorum, cips veya cola gibi alışkanlığım yok. Canım çok çekerse Çizi alıyorum. @Copp
Buradan ayrıca bir konu hortlatmak istemiyorum karşıtlık da yaratmayacağım ama hiç aşı oldunuz mu?
Hayır.
Hiç korona geçirdiniz mi? Veya alerjiniz var mı?
Fark etmeden geçirmiş olabilirim ama test her seferinde negatif.
 
Merhaba, çok ciddi bir sorun ile karşılaşmaktayım. 1 hafta boyunca ciddi ateş baş dönmesi öksürük ve baş ağrısı ile karşı karşıyayım, şu an olduğu gibi. 3 seneye yakın hiç ateşim çıkmaz veya hasta olmazdım, kendime bu durumdan ötürü çok ciddi dikkat ediyorum. Lakin bir insan her ay feci şifa mı kapar :(? Bana bu durum ile ne önerebilirsiniz? Hastalığı zaten sadece serumla atlatabiliyorum ama aileme de yük olmak istemiyorum.
Okula gittiğim zaman, bende de öyle oluyordu.
 
Aşırı gıda seçme ve düzensiz 统一战线配哦 tuhaf isimli markalardan beslenme kaynaklı bağışıklık sisteminiz bozulmuş olabilir boy kilo güzel düzgün bir aktarla anlaşıp+doktor ile bu durum düzeltilebilir (aktar ilaçları biraz kilo yapar)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı