Çözüldü Her başlangıçta açılan bonalluterser.com nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aksiyonel

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba,
Her PC başlangıcında direkt bu sayfa açılıyor. Ms Edge kullanıyorum ve sıfırlasam da bir şey değişmedi. Yardımlarınızı rica ederim.

WhatsApp Image 2022-08-18 at 23.45.11.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Microsoft Edge'i sıfırladığın zaman ayarlar, çoğu şey kalır. Microsoft Edge'in ayarlarından sıfırladıysan bilemem, Denetim Masası'ndan sıfırladıysan öyle. Çerez, arama verisi, bildirim verisi ne varsa hepsini sil. AdwCleaner ile tarama yap. KVRT ile de tarama yapabilirsin. Autoruns ile gözüküyorsa kaldır.
Microsoft Edge'i sıfırladığın zaman ayarlar, çoğu şey kalır. Microsoft Edge'in ayarlarından sıfırladıysan bilemem, Denetim Masası'ndan sıfırladıysan öyle. Çerez, arama verisi, bildirim verisi ne varsa hepsini sil. AdwCleaner ile tarama yap. KVRT ile de tarama yapabilirsin. Autoruns ile gözüküyorsa kaldır.

Çözüm
Adwcleaner gibi reklam virüsü tarayabilirsin. Aynı şekilde Edge dosya konumuna link atılmış olabilir, sağ tıkla ve özellikler de orada yazı kısmında link varsa sil. Defender ile de derin tarama yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı