Rehber Her bütçede sistem toplama önerisi

Maalesef biz rehberi yaptığımızdan sonra parçaların fiyatı artmış. Patriot'u 2x16 yaparsanız çok çok daha iyi olur bütçe el verirse. Estağfurullah ne cahilliği olur mu hiç, PNY çok iyi bir markadır. Benim 4080Super'im de PNY marka. Ayrıca PNY Nvidia'nın Quadro kartlarını bile üretir. İyi bir markadır güvenilirsiniz.

25000-28000 arasındada önerini yapabilir misiniz 4060 veya 5060 bulunursa ve 28'i geçmessek iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

@UtkuG

Bunlara bak:

Kasa:

PSU:

hocam 70k lık sistem önerisinde kasa üst radyatör desteği 240mm fakat , önerdiğiniz soğutucu ise 360mm? Desteklemiyor sanırım. Ayrıca bi arkadaş psu soketleri ile ekran kartının uymadığını söylemiş, ne kadar doğru
@MelihÖzer

Bugün 70k sistem için siparişi verdim hocam teşekkür ederim. Sadece RAM'ları 75k sistemdekiler ile değiştirdim, umarıım diğer arkadaşın dediği gibi PSU ekran kartı sıkıntısı olmaz.

Sanırsam dönüştürücü lazım, konuda pek yeni sayılmaz konu açıp etiketleseydiniz keşke, iade edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…