Rehber Her bütçeye sistem toplama önerisi

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    51,4 KB · Görüntüleme: 40
@efebatiin hocam 60.000 TL bandında hazır sistemde senin önerdiğin sistem mi yoksa eğer stoklara gelirse bu sistemi mi almak daha mantıklı: PC HOCASI-GG14 / AMD Ryzen 5 9600X / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC hocası'nın sistemi aklıma çok yattı ve bunu almak istiyorum açıkçası. Henüz almayacağım için stok gelmesini bekliyorum.

Telefonda olduğumdan sistemleri çok incelemedim ama dediğim özelleştirmeleri yapacak bütçen varsa attığım sistemi almadan daha doğru olur.

Bu bütçede 9700X ve B650 bir hazır sistem vardı ince hesapta hayal duruyor mu bilmiyorum.

Telefonda olduğumdan sistemleri çok incelemedim ama dediğim özelleştirmeleri yapacak bütçen varsa attığım sistemi almadan daha doğru olur.

Bu bütçede 9700X ve B650 bir hazır sistem vardı ince hesapta hayal duruyor mu bilmiyorum.

Negatron Platinum | AMD Ryzen 7 9700X | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Bu mu hocam bahsettiğiniz? Eğer bu değilse sizce nasıl? Birkaç yükseltme de yapabilirim, 50K zorlayarak. Öneriniz var ise ve bu sistem iyi diyorsanız.

Dediğim sistem bu değildi benim dediğim 44K bandında bir şeydi. Eğer bütçen 50k çıkıyorsa RX9070 sistemler çıkıyor o fiyata.
Şunları buldum hocam, var mı sizce iyi olan?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı