rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 2 Mart 2021 #31 James Donkey dedi: Biraz forumdan uzak kaldım, eşekciler hala bitmemiş. Dünyanın en iyi markalarından birine anca isimle bir şeyler bulurlar zaten. Genişletmek için tıkla... Abi, sen gidince JD'ye biraz sevgi duymaya başladım. Kusura bakma klavye önerisinde de biraz kaba davrandım sana.
James Donkey dedi: Biraz forumdan uzak kaldım, eşekciler hala bitmemiş. Dünyanın en iyi markalarından birine anca isimle bir şeyler bulurlar zaten. Genişletmek için tıkla... Abi, sen gidince JD'ye biraz sevgi duymaya başladım. Kusura bakma klavye önerisinde de biraz kaba davrandım sana.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #32 James Donkey dedi: Biraz forumdan uzak kaldım, eşekciler hala bitmemiş. Dünyanın en iyi markalarından birine anca isimle bir şeyler bulurlar zaten. Genişletmek için tıkla... JD'nin en iyisi olduğunu anlatmak güç olacak, ama başaracağız.
James Donkey dedi: Biraz forumdan uzak kaldım, eşekciler hala bitmemiş. Dünyanın en iyi markalarından birine anca isimle bir şeyler bulurlar zaten. Genişletmek için tıkla... JD'nin en iyisi olduğunu anlatmak güç olacak, ama başaracağız.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 2 Mart 2021 #33 Rambo Okan Güler dedi: JD'nin en iyisi olduğunu anlatmak güç olacak, ama başaracağız. Genişletmek için tıkla... Hocam eşeğini sağlam kazığa bağla demişler. Sağlam bir kaynak lazım en iyisi olduğunu ispatlamak için.
Rambo Okan Güler dedi: JD'nin en iyisi olduğunu anlatmak güç olacak, ama başaracağız. Genişletmek için tıkla... Hocam eşeğini sağlam kazığa bağla demişler. Sağlam bir kaynak lazım en iyisi olduğunu ispatlamak için.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 2 Mart 2021 #34 balisus dedi: Hocam tamda sadece Windows kurmak için SSD önerisi istiyecektim 100 ve 200 aralığında hangi SSD'yi önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz aşıyor ama Addlink S20 DRAM içerdiği için en mantıklısı. Eğer bütçe artmaz ise. Patriot Burst ve Apacer As 340 arasından ucuz olanı tercih edin.
balisus dedi: Hocam tamda sadece Windows kurmak için SSD önerisi istiyecektim 100 ve 200 aralığında hangi SSD'yi önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz aşıyor ama Addlink S20 DRAM içerdiği için en mantıklısı. Eğer bütçe artmaz ise. Patriot Burst ve Apacer As 340 arasından ucuz olanı tercih edin.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 4 Mart 2021 #35 James Donkey dedi: Biraz forumdan uzak kaldım, eşekciler hala bitmemiş. Dünyanın en iyi markalarından birine anca isimle bir şeyler bulurlar zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam o eşek cidden kaliteli bir eşek, parçaları iyi bir eşek. Fakat bence eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
James Donkey dedi: Biraz forumdan uzak kaldım, eşekciler hala bitmemiş. Dünyanın en iyi markalarından birine anca isimle bir şeyler bulurlar zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam o eşek cidden kaliteli bir eşek, parçaları iyi bir eşek. Fakat bence eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.