Her bütçeye uygun bluetooth kulak içi kulaklık önerileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam QCY T19 satıştan kalkmış sanırım bulamadım. Hem galaxy a73 hem de gaming laptop için kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum 300-500 bandında ne önerirsin?
 
Buds 2 kulaklığı düşünüyorum ama Samsung telefonum yok çok büyük bir dezavantajı olur mu ?
 
Anker Life P2i modeli nasıldır?
 
Buds 2 kullandım 6 ay kadar, kulaktan düşme konusu kişiden kişiye değişebilir, bende böyle bir durum yoktu. Dışları biraz kaygan ama elden düşme hissi vermiyor, bende mat siyah modeli vardı kutusunun dışı mattı, hoş bir dokusu vardı.

Kulaklıklar tek başına 6.5-7 saat kullanım sunuyordu, kutusuyla ne kadar sunduğuna dikkat etmedim ama gayet tatmin edici seviyede bir kullanım sunuyor, hele ki bu boyutlarda bir alete göre bence gayet iyi değerler. 🙂
 
Life P2i modelini Cuma günü aldım. Şu anlık gayet iyi bir seçenek gibi gözüküyor. Yalnız siyah alacaksanız uyarım: piano black'in cazibesinin yanında getirdiği aşırı parmak izi tutma sorunu var. Göz önünde bulundurunuz.
 
Life P2i modelini Cuma günü aldım. Şu anlık gayet iyi bir seçenek gibi gözüküyor. Yalnız siyah alacaksanız uyarım: Piano Black'in cazibesinin yanında getirdiği aşırı parmak izi tutma sorunu var. Göz önünde bulundurunuz.

Dip ses sorunu gibi sorunlar var mı silikonu vs konfor olarak genel izlenimler nasıl
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı