Forumda üste çıkar butonu kaldırılıp farklı yollardan güncelleme sağlanıyor mu bilgim yok. O buton kalktıktan sonra güncellemede problem yaşadığım için artık ilanı revize etmeyi bıraktım.
Belirttiğiniz ürünler satılmıştır. Elimde Abit AW9D MAX model çift pci-e slotlu harici ses kartlı anakart mevcut. RAM olarakta Kingston Hyperx 2GB DDR2 1066Mhz den 4 adet mevcut.
775 soket sisteme mümkün olduğunca bulaşmak istemediğim için çok nadir elime geçme ihtimalleri oluyor. 1155 ve AM3 soket üstü parçalar elimde oluyor. Bu soketlerden ihtiyacınız olan bir parça olursa yardımcı olabilirim.
Merhaba, Diğer ilanımı sürekli güncel tutmaya özen gösteriyorum. O ilanı takip edebilirseniz memnun olurum. Elime geçtiği vakit haber edemezsem siz takipte olun size uygun parçayı görürseniz özelden yazarsınız.
Merhaba, Diğer ilanımı sürekli güncel tutmaya özen gösteriyorum. O ilanı takip edebilirseniz memnun olurum. Elime geçtiği vakit haber edemezsem siz takipte olun size uygun parçayı görürseniz özelden yazarsınız.