Satılık Her Çeşit Bilgisayar Parçası

Teşekkürler kolay gelsin. Başka klavyeniz yoktur galiba ?
İkinci başka klavyeler elimde mevcut ama modelleri şuanlık aklımda değil. Çalışma alanıma geçtiğim vakit modellerine bakıp size bilgi verebilirim
Hocam ilan bayadır güncellenmiyor sanırsam. Size zahmet güncelleseniz elinizde kalan diğer parçaların muhakkak burda da alıcısı çıkar. :)
Forumda üste çıkar butonu kaldırılıp farklı yollardan güncelleme sağlanıyor mu bilgim yok. O buton kalktıktan sonra güncellemede problem yaşadığım için artık ilanı revize etmeyi bıraktım.
Hocam elinizde bunlar duruyor mu? RAM'lerden 2 adet alacağım.
Belirttiğiniz ürünler satılmıştır. Elimde Abit AW9D MAX model çift pci-e slotlu harici ses kartlı anakart mevcut. RAM olarakta Kingston Hyperx 2GB DDR2 1066Mhz den 4 adet mevcut.
Arka aynalık duruyor ise ürünü satın alabilirim.
O ürün satılmıştır. Şuanlık elimde intel soket 775 ve 1150 soketleri bulunmaktadır.
 
Son düzenleme:
Peki elinizde G41 çipsetli anakart var mı?
775 soket sisteme mümkün olduğunca bulaşmak istemediğim için çok nadir elime geçme ihtimalleri oluyor. 1155 ve AM3 soket üstü parçalar elimde oluyor. Bu soketlerden ihtiyacınız olan bir parça olursa yardımcı olabilirim.
 
Hocam elinize 1156 pin anakart geçerse yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, Diğer ilanımı sürekli güncel tutmaya özen gösteriyorum. O ilanı takip edebilirseniz memnun olurum. Elime geçtiği vakit haber edemezsem siz takipte olun size uygun parçayı görürseniz özelden yazarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı