Satılık Her Çeşit Bilgisayar Parçası

Anladım işlem görmüş diyince kafam direk overlock gitmiş

Anladım işlem görmüş diyince kafam direk overlock gitmiş
Isıl işlem sonrası kartı zorlayıp 1050Mhz çekirdek, 1450Mhz bellek hızı ile 3 saat maden kazdırdım. 69 dereceden yukarısına çıkmadı ve stabiliteyi korudu.

20 TL olan kasayı alabilir miyim?

İstanbul içi elden teslim edebilirim. İstanbul dışı malesef o kasaları göndermem doğru olmaz. Hem harcayacağım ambalaj masrafı kasa ücreti kadar olacak, hemde sizin ödeyeceğiniz kargo bedeli kasanın ücretini geçecek. İki tarafı da etkileyecek bir durum. İstanbul içi iseniz gelip yerinde inceleyerek alabilirsiniz.

Teşekkürler o zaman. İyi geceler, hayırlı Ramazanlar

Hayırlı ramazanlar. Bir arkadaşım LGA775 sistemini upgrade etmek istiyor ama çok fazla yatırım yapmak da istemiyor. Önemli parçalarını yazsam upgrade hakkında tavsiye ve fiyat verir misin hocam?

MSI G31TM-P21
ATI Radeon HD 3600
Pentium E5200
2 GB DDR2 RAM
Güç kaynağını bilmiyorum yarın öğreneceğim.

Merhabalar, bu sistemde eğer ki güç kaynağı iyi ise ekran kartı, ram ve işlemci takviyesi ile baya performans artışı gözlemlenebilir. İşlemci olarak 70TL bandında Q6600, ekran kartında 120-130TL civarı R7 240 ya da 160-170TL bandında HD5850, rami de 4GB yaptığınız vakit genel masrafınız 225-250TL civarında olup performansında gözle görülür bir artış sağlayabilirsiniz

Q6600 İşlemci
R7 240 Ekran kartı
4GB RAM
En uyguna en iyi sistem olur kendileri. CS:GO, LoL için idealdir.

İnternetten araştırdım öneriniz gerçekten mantıklı. Teşekkür ederim ilginiz için, arkadaşla yarın konuşacağım.
Sizce almışken r7 250 almaya değer mi?
Q6600 için stok fan yeterli mi? (OC vb yapmaz çünkü bilmiyor.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…