Satılık Her Çeşit Bilgisayar Parçası

Hocam iyi satışlar. Benim aklıma takılan bir soru var. Bu kadar parça nasıl elinize geçiyor? Bu arada listeyi takip ediyor olacağım. Bana uygun birşeyler çıkarsa alırım.

Hocam iyi satışlar. Benim aklıma takılan bir soru var. Bu kadar parça nasıl elinize geçiyor? Bu arada listeyi takip ediyor olacağım. Bana uygun birşeyler çıkarsa alırım.
Piyasa araştırması denebilir. Mümkün olduğunca uygun fiyata temin edip uygun fiyata satışını yapmaya çalışıyorum. Ama yeri geliyor mecburi piyasa fiyatından satma zorunluluğumda kalıyor. Amacım bu durumu en aza indirgeyip sürekli piyasa altı fiyatlarla alıcıları memnun etmek.

Elinizde 2.el çalışır 350W güç kaynağı varmı acaba ? Varsa ne kadar ?

Elinizde 2.el çalışır 350W güç kaynağı varmı acaba ? Varsa ne kadar ?
Elimde şuan Casper 250W, Foem 300w, FSP 300W, Redrock 250W güç kaynakları kaldı. FSP nın fanı yağlanması gerekiyor. FSP 12v1: 8A, 12v2: 13A akım vermekte. Casper 250W 12v: 17A, Diğer Casper 12v1: 8A, 12v2: 14A, Redrock 250W 12v: 17A, Foem 300W 12v: 12A akım vermektedir. İçlerinde işimi görebilecek dediğiniz var ise yardımcı olabilirim.

Şuan nakitim yok elimde Toshiba HDD var satabilirsem eğer bir daha yazarım teşekkür ederim ilginiz için.

Bende 320Gb laptop harddisk var 0, onu alirmisiniz ?

Bende 320Gb laptop harddisk var 0, onu alirmisiniz ?
Teklifiniz için teşekkürler. Yalnız şuanlık planlarımda HDD alımı yoktur. Bütçeyi farklı sistemler için ayırmış bulunmaktayım. Kısmet olursa ileriki dönemlerde ihtiyaç halinde size tekrardan yazabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı