Her dosyayı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmak zorunda kalıyorum

Şu ayarı en düşüğe çekip açmayı dener misin? Hiç tepki vermiyor mu çift tıklayınca?

1615764480740.png

Hocam, Windows + R yapın. Daha sonra UAC yazın. Gelen göstergeyi en alta alıp deneyin.

Tamam hocam. Buradan çıkın. Windows + R yapıp, sadece UAC yazıp deneyin. Gelen göstergeyi aşağıya çekip çıkın.

Yok hocam zaten CMD ekranına değil, çalıştır ekranına giriyoruz. Karşınıza çıkacak. Gelen göstergeyi aşağıya çekip, tamam deyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam hocam. Buradan çıkın. Windows + R yapıp, sadece UAC yazıp deneyin. Gelen göstergeyi aşağıya çekip çıkın.
Hocam ben mi yanlış yapıyorum?
1615792539697.png

Yok hocam zaten CMD ekranına değil, çalıştır ekranına giriyoruz. Karşınıza çıkacak. Gelen göstergeyi aşağıya çekip, tamam deyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yukarda bir arkadaş bunu dedi yaptım yine olmadı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı