Hayır her ekran kartında DVI girişi yok. Hele 3050 gibi yeni ekran kartlarında genellikle 1 HDMI ve 3 DisplayPort'tan başka bir şey olmuyor. Muhtemelen DVI to HDMI alman gerekecek.
DVI artık ölü bir arayüz ve çoğu kartta mevcut değil. Şimdi baktım, VENTUS 2X XS 8G OC modelinde var ama DL-DVI-D, yani sadece dijital. Sizdeki monitör DVI analog ise görüntü alamazsınız, dönüştürücü lazım.
DVI artık ölü bir arayüz ve çoğu kartta mevcut değil. Şimdi baktım, VENTUS 2X XS 8G OC modelinde var ama DL-DVI-D, yani sadece dijital. Sizdeki monitör DVI analog ise görüntü alamazsınız, dönüştürücü lazım.
Doğrudur Recep Bey. Ben belirtmemiş ve 3000 serisi ekran kartı sordu diye muhtemelen o kadar eski monitörü de yoktur diye düşündüm, çok bilinmeyenler var ortada Piyasada satılan monitörlerin çoğunda VGA girişi bile var fakat DVI-A yok. Hatta DVI-D bile VGA olanlardan daha az. Büyük ihtimal eski analog cihazlar için VGA koyuyorlar çünkü çevirici olarak bir analog girişi VGA'ya çevirici bulmak DVI-A'ya çevirici bulmaktan daha kolay. Neyse biraz uzattım konuyu iyi forumlar dilerim.