Her filmin yasal olarak bulunduğu bir site var mı?

darkgamer

Kilopat
Son üç yıldır film aşığıyım. Hayata dair tek tutkum bu. Genellikle de aylık üyelik satan sitelerden filmimi izliyorum fakat bazı filmlere korsan harici erişmek imkansız. (Aylık üyelik satan siteler her filmi sitelerinde bulundurmuyor.) Her filmi legal bulabileceğim bir yol var mı?

Son üç yıldır film aşığıyım. Hayata dair tek tutkum bu. Genellikle de aylık üyelik satan sitelerden filmimi izliyorum fakat bazı filmlere korsan harici erişmek imkansız. (aylık üyelik satan siteler her filmi sitelerinde bulundurmuyor.) Her filmi legal bulabileceğim bir yol var mı?

Aylık üyelikle izliyor olmanız legal olduğu anlamına gelmez para ile korsan iş yapan siteler de var.

Bazı yurt dışı siteler bedava ve legal ama TR'den izlenmiyor, VPN ile çoğu filmi izleyebilirsin.

Yok. Bulabileceğiniz yerlerdeki filmler de birkaçı dışında beş para etmez olacaktır muhtemelen eğer ki Disney, Netflix, Amazon'dan bahsediyorsanız.
Benim bildiğim bir mubı var. Veyahut iyi sinema salonlarına da gidebilirsiniz.
Örneğin İzmir Karaca Sineması gibi.

Legal tek bir yol var o da en az 3 film platformuna abone olmak. Stremio ise legal de görünmüyor illegal de görünmüyor.

Legal tek bir yol var o da en az 3 film platformuna abone olmak. Stremio ise legal de görünmüyor illegal de görünmüyor.

Stremio'da eski içerikleri izlemek imkansız.
İndirme imkanı yok.
Sunucu yok.
Paylaşan insan sayısı da eski içeriklerde az hatta yok.

Geçen Netflix yeni bir dizi çıkarmış ama çok popüler bir dizi değil, onu bile izleyemedim. 1 aylık diziydi.

Stremio'da eski içerikleri izlemek imkansız.
İndirme imkanı yok.
Sunucu yok.
Paylaşan insan sayısı da eski içeriklerde az hatta yok.

Geçen Netflix yeni bir dizi çıkarmış ama çok popüler bir dizi değil, onu bile izleyemedim. 1 aylık diziydi.
Ben eski içerikleri görüntü kaliteleri kötü olduğu için izlemediğim için o konuda bir fikrim yok, fakat aradığın içeriği bulamama konusunda çok şüpheliyim. Hababam Sınıfı bile var. İndirme imkanı tüm içeriklerde var. Sunucu yok derken kastettiğini anlamadım, o kadar bilgili değilim. Paylaşan insan sayısı derken torrent kullanarak izlemekten mi bahsediyorsun? Real Debrid ile paylaşmadan normal youtube'dan izler gibi izleyebilirsin, %90 böyle yapılıyor. Ben şu ana kadar ne aradıysam buldum. Bulamadığın bir içerik varsa istersen söyle, var mı yok mu kontrol edeyim.

Ben eski içerikleri görüntü kaliteleri kötü olduğu için izlemediğim için o konuda bir fikrim yok, fakat aradığın içeriği bulamama konusunda çok şüpheliyim. Hababam Sınıfı bile var. İndirme imkanı tüm içeriklerde var. Sunucu yok derken kastettiğini anlamadım, o kadar bilgili değilim. Paylaşan insan sayısı derken torrent kullanarak izlemekten mi bahsediyorsun? Real Debrid ile paylaşmadan normal youtube'dan izler gibi izleyebilirsin, %90 böyle yapılıyor. Ben şu ana kadar ne aradıysam buldum. Bulamadığın bir içerik varsa istersen söyle, var mı yok mu kontrol edeyim.
Içerik var ama izlenmiyor donuyor sürekli. 100mbpslik internet kullaniyorum.

Mesela Valeria dizisine bakabilirseniz sevinirim bu diziyi ben stremioda izleyemedim.

Real debrid olayinida tam bilmiyorum belki ayarlarini yapamadim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı