Her gece aynı saatte uyanmak

Eğer Müslüman bir insan isen, Dua etmeni öneririm. Tamamen psikolojik ayrıca, Beynin'e yaptırmak istediğini gösterirsen geri çeviremez. Kumandan sensin.

Değilim ama her şeyin beyinde bittiğini biliyorum. Kontrol etmeye çalışacağım. Zor da olsa
 
Aslında güzel bir saat 11 gibi yatsan 5.30 saatte vücûd yeterince dinleniyor o saatler oksijenin en yüksek olduğu saatler sabah sporu bile yapılabilir.
 
Tamamen psikolojik şartlanma. Bu konuyu takıntı haline getirdiğiniz için böyle sürüyor. Ben de özellikle son 2 haftadır her gece 03:30'da bir tur uyanır, lavaboya gider, su içer, evi gezinir ve yatarım. Bu tarz uyanmalar yaşadığım günler kendimi gündüzleri yorgun hissediyorum.
 
Eskiden sabah namazından hemen hemen 5 dakika önce herhangi bir alarm olmadan otomatik uyanırdım. Şu anda geçti ama eminim ki beynimi şartlasam bu durum tekrar olur.
 
Ben de anlamsız şekilde 4 gibi uyanıyordum ve birkaç gün sürdü. Şu an ise birkaç haftadır 10:30 gibi uyanıyorum. Uykumuzu düzenleyen iki sistemden homeostatik uyku dürtüsü ve sirkadiyen ritimlerin (biyolojik saatin) uyuşmazlığından olabilir. Gün içindeki fiziksel aktiviten ya da beslenme alışkanlığın belki de bu duruma yol açabilir. Psikolojik bir durum da olabilir. Kesin bir şey söyleyemeyiz. 3 hafta bence kayda değer bir süre. Rahatsızlık duyuyorsanız doktora görünebilirsiniz.
 
Saçma gelebilir fakat çok küçükken okula geç kalmıştım diğer gün ise kendi kendime lütfen 7.30 da kalkayım lütfen dedim ve sabah 7.30'da kurmamış olmama rağmen kol saatimin alarmı çalmıştı, bunu 3,4 gün sonra farketmiştim
 
Bende genellikle uyanıyorum. Size bir tavsiye uyanınca saate bakmayın zaten hemen hemen saatin kaç olduğunu anlıyabilirsiniz. Böylelikle takıntı yapmazsınız
 
"Atayız" elektrik şebekesi ile alakası olabilir mi acaba? Ben de gece 3 gibi uyanıyorum son zamanlarda. Dikkatimi çeken tek şey ise elektriğin gitmiş olması. Hoparlör veya cihazlardan gelen bir ses etkiliyor sanırım. Şarj esnasında fişi çekilmiş telefon gibi uyanmak da kötü oluyormuş.
 
Okuyunca şok oldum. Ben de 1.5 Haftadır saat 04:00 ile 04:30 arasında mutlaka uyanıyorum ve geri yatınca uyuyamıyorum, iş düzenim uyku düzenim herşeyim bozuldu bunun yüzünden.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…