K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.199 28 Haziran 2023 #1 Sadece su altına girip çıkmaktan bahsediyorum ben. Şampuan veya vücut losyonu kullanmadan.
Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 470 Çözümler 2 28 Haziran 2023 #2 Kiss0fdeath dedi: Sadece su altına girip çıkmaktan bahsediyorum ben. Şampuan veya vücut losyonu kullanmadan. Genişletmek için tıkla... Üşütebilirsin bence haftada 2 kere yap ama şampuan ve vücut losyonunuda kullan
Kiss0fdeath dedi: Sadece su altına girip çıkmaktan bahsediyorum ben. Şampuan veya vücut losyonu kullanmadan. Genişletmek için tıkla... Üşütebilirsin bence haftada 2 kere yap ama şampuan ve vücut losyonunuda kullan
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Haziran 2023 #3 Ben her gün yıkıyorum en zararı olacak?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Haziran 2023 #4 Her gün almak yerine belirli sıklıklarla girerseniz daha da yararlı olur.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 28 Haziran 2023 #5 Zararı yoktur ama az miktarda losyon da kullanın. Ter kokusu vs. tek başına suyla pek gitmiyor.
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.199 28 Haziran 2023 #6 benibanlamayınartık dedi: Ben her gün yıkıyorum en zararı olacak? Genişletmek için tıkla... saçlar zarar görüyor falan diyorlar Hocam komik olmaya çalışmak yerine soruya da cevap verebilirdin
benibanlamayınartık dedi: Ben her gün yıkıyorum en zararı olacak? Genişletmek için tıkla... saçlar zarar görüyor falan diyorlar Hocam komik olmaya çalışmak yerine soruya da cevap verebilirdin
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Haziran 2023 #7 Kiss0fdeath dedi: Saçlar zarar görüyor falan diyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok sıcak suda zarar görür ve kuruturken saçı çok sıcağa maruz bırakmak.
Kiss0fdeath dedi: Saçlar zarar görüyor falan diyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok sıcak suda zarar görür ve kuruturken saçı çok sıcağa maruz bırakmak.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.218 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 28 Haziran 2023 #8 Spor falan yapıyorsanız duş alın sorun yok terli vücutla gezmekten iyidir. Yaz geliyor sıcaktan bunaldıkca girmek gerekebilir. Sade su ile yıkanmakta bir sıkıntı olacağını sanmam
Spor falan yapıyorsanız duş alın sorun yok terli vücutla gezmekten iyidir. Yaz geliyor sıcaktan bunaldıkca girmek gerekebilir. Sade su ile yıkanmakta bir sıkıntı olacağını sanmam
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #9 Kiss0fdeath dedi: Hocam komik olmaya çalışmak yerine soruya da cevap verebilirdin. Genişletmek için tıkla... Komik olmaya çalışmıyordum... Haftada 2-3 iyidir fazlası keyfe girer.
Kiss0fdeath dedi: Hocam komik olmaya çalışmak yerine soruya da cevap verebilirdin. Genişletmek için tıkla... Komik olmaya çalışmıyordum... Haftada 2-3 iyidir fazlası keyfe girer.
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #10 Bende yazda her gün alıyorum çok sıcak diye sorun yok bence.