rumbo Picopat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 RAM SK Hynix 8gb 2400mhz CL17 + SK Hynix 4 GB 3200 MHz CL22 (12gb dual 2400mhz) SSD veya HDD modeli SK Hynix 256gb m2 ssd Ekran kartı radeon rx 540x Anakart Sleepy_PK İşlemci 3500u Minidump Dosyalarını buraya koyuyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Dosya Ekleri 2023-11-14 saat 00.10.42_944094fd.jpg 123,5 KB · Görüntüleme: 65 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
Çözüm 181951 14 Kasım 2023 rumbo dedi: Aynı hatayı alıyorum Buradan da güncellenmiyor, güncel diyor. Genişletmek için tıkla... Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com Son olarak burdan Realtek Audio sürücünü indirmeyi dene.
rumbo dedi: Aynı hatayı alıyorum Buradan da güncellenmiyor, güncel diyor. Genişletmek için tıkla... Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com Son olarak burdan Realtek Audio sürücünü indirmeyi dene.
KS KS rumbo Picopat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #11 181951 dedi: Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com Son olarak buradan Realtek Audio sürücünü indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Tamam oldu, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
181951 dedi: Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com Son olarak buradan Realtek Audio sürücünü indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Tamam oldu, teşekkürler.