Her gün preworkout içmek zararlı mı?

Pazartesi ve salı kullansam perşembe cuma cumartesi kullanamayacağım psikolojik olarak kötü etkilemez mi hocam.

Şu an sende bağımlılık yaptığı için kullanmadığın günlerde ilk başlarda halsiz hissedebilirsin fakat sonradan geçecektir.

Bence melatonin de kullanmalısınız. Tabii eğer sizin uykunuza herhangi bir şekilde etki etmiyorsa hiç gerek yok.

Dediğim gibi hiç daha hafta içi denemedim preworkout u pazartesi günü eğer uykumu etkilerse dediğiniz gibi yapabilirim hocam.

Kutunun arkasında 1 ölçek yazıyordu fulledim attım suya sorun olmaz herhalde 2 gün alıp 2 gün off yapmak mantıklı geldi hocam. Pazartesi salı kullanırım çarşamba perşembe kullanmam cuma cumartesi kullanırım gibi.

Bir ölçeğin zararı 2 gün kullanıp 2 gün off day verirseniz pre için, bir zararı olmaz. Ancak dediğim gibi ilk kullanım zamanlarında tükenişi uzatır, ağırlık kaldırmak veya daha güçlü hissetmek gibi şeyler sizi cezbeder ancak bir süreden sonra alışıp daha fazlasını istemeye başlarsınız. Etkisi kalmadı diye. Eğer o ölçüyü koruyabilirseniz sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…