Her gün preworkout içmek zararlı mı?

Bence melatonin de kullanmalısınız. Tabii eğer sizin uykunuza herhangi bir şekilde etki etmiyorsa hiç gerek yok.

Dediğim gibi hiç daha hafta içi denemedim preworkout u pazartesi günü eğer uykumu etkilerse dediğiniz gibi yapabilirim hocam.

Her gün kullandığın zaman vücut bir süreden sonra alışıyor ve etki yaratmak için fazlasını bekliyor senden. İlk günler fena bir şey kullanmışsın gibi gelir ama 2 haftadan sonra yarım ölçek yetmiyor tam ölçek atayım diyorsun. 1 ay bittikten sonra 1 ölçek + ölçek dibi atıyorsun gibi gibi. Bende tamamen bu anlattıklarımı yaşattı her gün kullanmam. O yüzden ben 2 gün kullanıp 2 gün temiz spora gitme taraftarıyım. Zararı normalde her gün kullanmakla ben yaşamadım ama dediğim gibi ölçek arttırdıkça böbreklerin uzun vadede yorulacak kan temizlemekten.

Ayrıca ölçek arttırdıkça aldığın kafein miktarı da artıyor. Haddinden fazla alınan kafein kalp ritim bozukluğuna sebep olur diye biliyorum ben. O yüzden hiç riske girme. Her gün kullanacaksan da yarım ölçek kullan. Her 3-4 haftada bir maksimum kilo deneyeceksen o hafta tam kullan sonra tekrar ölçek azalt.

Ayrıca pre + kahve tüketmeni asla önermem ciddi şekilde bende uyku problemlerine yol açtı. Bundan ötürü uykusuzluktan gelen halsizlik, yorgunluk durumunu fazlasıyla yaşadım.

Kutunun arkasında 1 ölçek yazıyordu fulledim attım suya :D sorun olmaz herhalde 2 gün alıp 2 gün off yapmak mantıklı geldi hocam. Pazartesi salı kullanırım çarşamba perşembe kullanmam cuma cumartesi kullanırım gibi.

BKutunun arkasında 1 ölçek yazıyordu fulledim attım suya :D sorun olmaz herhalde 2 gün alıp 2 gün off yapmak mantıklı geldi hocam. Pazartesi salı kullanırım çarşamba perşembe kullanmam cuma cumartesi kullanırım gibi.
Bir ölçeğin zararı 2 gün kullanıp 2 gün off day verirseniz pre için, bir zararı olmaz. Ancak dediğim gibi ilk kullanım zamanlarında tükenişi uzatır, ağırlık kaldırmak veya daha güçlü hissetmek gibi şeyler sizi cezbeder ancak bir süreden sonra alışıp daha fazlasını istemeye başlarsınız. Etkisi kalmadı diye. Eğer o ölçüyü koruyabilirseniz sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı