Her gün yorgun olarak kalkılıyor

yigit3585

Hectopat
Her gün on iki ve 1 gibi yatıp sabah on onbir gibi kalkıyorum ama çok yogun hissediyorum, biraz daha uysam gün bitiyor ve her zaman bu tekrar ediyor. Ne yapabilirim?

Nefes alışverişinde bir sorun var mı, yani burnundan rahat nefes alabiliyor musun?
Kilo sorunun var mı? Bu durum uyurken nefes almanı zorlaştırıyor mu?

Nefes alışverişinde bir sorun var mı, yani burnundan rahat nefes alabiliyor musun?
Kilo sorunun var mı? Bu durum uyurken nefes almanı zorlaştırıyor mu?

Biraz hastayım son birkaç gündür burnum tıkalı. Ama rahat şekilde nefes alabiliyorum

Yatmadan önce bilgisayar, telefon, televizyon gibi elektronik aletlere bakıyorsan mavi ışıktan dolayı yorgun hissedersin. İleride kansere bile yol açabilir.

Vitamin, Mineral eksikliğin olabilir kan vermeni ve sonuçlarına göre hareket etmeni öneririm. Bunun dışında meditasyon yapabilirsin, zihnini rahatlatabilirsin ve kendine iyi uykuya dair telkinlerde bulunup iyice rahatladıktan sonra uyuyabilirsin.

Bonus bir teknik vermem gerekirse gece 4:30'a alarm kur ve uyan, biraz dolaş etrafta sonra tekrar uyu, sabah uyandığında dinç kalkacaksındır. Ben de işe yarıyor, seni bilemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…