Her i7 yazan sistemi güçlü zannetmek

Her ne kadar eski olursa olsun hala yeterli. Sonuçta kimsenin merakı ille de ultra olsun değil ya? Düşük bütçe için 200 tllik 2. el bir ekran kartıyla(GTX 650, 560 TI gibi)hala yeterli olacaktır. Keşke bende onlardan olsa. Hala Pentium E2180 kullanıyorum.

Turbox ve İzoly bunu çok yapıyor. Birinci nesil i7-i5 işlemci ile sistemler topluyorlar. Bilgisiz kullanıcılar bunları çok güçlü saniyor. Ekran karti olarakta 4GB giriş seviyesi ucuz bir kart takıp bunları uçuk fiyatlara satıyorlar. Halbuki ayni fiyata çok daha performanslı sistemler toplanabilir.

İ7 960 kullanıyorum. GTX 970'i çok rahat besleyebiliyor fakat tabiiki bu zamanda alınacak işlemci değil.

PUBG performansı nasıl, i7 q720 ile denedimde, işlemci darboğaz yapıyor hocam.

Bende bir problem yok hocam CPU kullanımı 70'i geçmiyor. Tabii ki çimen ve gölge dışındaki ayarlar ultra'da. En düşük ayarlarda da bir problem gözlemedim.

''TURBOX moruq yha .s'' diyerek başlayayım söze. Hepsi bilgisizlikten kaynaklanıyor bunların. Bir ürünü almadan önce diğer seçeneklere bakılsa, araştırma yapılsa emin olun bu tarz markalar kalmaz.

Tamam belki şaşırtmaca gibi duruyor ama 1500 TL gibi uygun bir fiyata çokta tuhaf sistemler değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…