Her internet tarayıcısında gözükmeyen bir web site hakkında sorum var

lwerqsnnq7

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T5 v23.1.2
Meslek
ÖGG
Merhaba dostlar. Öncelikle bir site keşfetmiştim reklamlardan görüp gireyim dedim. Lakin sitede bazı kısımlar yüklenmiyor. Sonrasında neredeyse tüm tarayıcıları indirdim ve denedim. Sadece gözüken tarayıcılarda: Microsoft Edge, UC browser, Maxthon bulut tarayıcısı. Arkadaşlar merak ettiğim konu sizde de aynı sorun var mı acaba?

Site; FINISH | Yarının Suyu

Gözükmeyen kısımlar ise; kendi su ayak izini hesapla kısmına girdiğimde hiçbir şey gözükmüyor. Bir de bekleyen tehlike sıfır günü 25 LT yazan kısımın altında fotoğraflar olacak. Lakin onlarda gözükmüyor. Nedeni ne acaba?

Bu arda Brave Browser kullanıyorum. Chrome altyapısını kullanan bir tarayıcı. Denediklerim; Opera, Mozilla Firefox, Chrome, Vivaldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda sayfayı Windows Chrome üzerinden -zannediyorum sıkıntız biçimde- görüntülemekteyim.

Dosya Ekleri

• ss.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 70
Opera 65.0.3467.78 kullanıyorum. Sıkıntısız bir şekilde hesaplıyor, denemenizi tavsiye ederim. Ferah bir tarayıcı.

Mobile Chrome hepsi gözüküyor ama hesaplamalar yanlış. Böyle bir tüketim imkansız
Eki Görüntüle 478915
Dostum mobilde bir sıkıntı yok ben PC üzerinden demiştim.
Microsoft Edge ile açıldı.
Bu arada güzel pr.
Aynen Edge ile sorunsuz açılıyor.
Opera 65.0.3467.78 kullanıyorum. Sıkıntısız bir şekilde hesaplıyor, denemenizi tavsiye ederim. Ferah bir tarayıcı.
Yorumun için teşekkür ederim, deneyeceğim.
-Denedim dostum aynı problem var. Başta bir açtı sonra yine aynısı oldu.
Evet, hesaplamanın bulunduğu sayfada ben de sıkıntı yaşıyorum.
Aynen dostum. Bende de bu sıkıntı var. Dedim tarayıcılarda mı problem var diye lakin sorun sitede sanırım.

Ben de Brave kullanıyorum. Tüm kalkan ayarları açıkken, sorunsuz açıldı.

Bu arada biraz kurcalayınca, siteden kaynaklı gibi geldi. Arayüzü tam istikrarlı çalışmıyor. Site çünkü tek sayfaya, her şeyi sıkıştırmış. Ayrıca bazı sayfalar, bu sıkıştırmadan bağımsız olduğundan sağdaki menüden tıklayınca bir şey açılmıyor.

Mesela bağlantıdaki sayfadan, çoğu yere geçiş yapmıyor.
Ama ana sayfadayken, çoğu işlev de çalışıyor.
Brave siteler arası çerezleri engelle ayarını kapatmayı deneyebilirsin. Çoğu siteyi bu bozabiliyor.
Ya da tamamen kalkanları devre dışı bırakıp deneyin.

Son düzenleme:
Kardeşim denedim de gene olmadı ya.Bi sıkıntı var sanırsam sitede. Çerezlere izin verdim, komple kapattım açtım gene düzelmedi. Sadece meraktan sormuştum bende mi sıkıntı var diye de çoğu insanda varmış. Problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…