lwerqsnnq7
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Monster Tulpar T5 v23.1.2
- Meslek
- ÖGG
Merhaba dostlar. Öncelikle bir site keşfetmiştim reklamlardan görüp gireyim dedim. Lakin sitede bazı kısımlar yüklenmiyor. Sonrasında neredeyse tüm tarayıcıları indirdim ve denedim. Sadece gözüken tarayıcılarda: Microsoft Edge, UC browser, Maxthon bulut tarayıcısı. Arkadaşlar merak ettiğim konu sizde de aynı sorun var mı acaba?
Site; FINISH | Yarının Suyu
Gözükmeyen kısımlar ise; kendi su ayak izini hesapla kısmına girdiğimde hiçbir şey gözükmüyor. Bir de bekleyen tehlike sıfır günü 25 LT yazan kısımın altında fotoğraflar olacak. Lakin onlarda gözükmüyor. Nedeni ne acaba?
Bu arda Brave Browser kullanıyorum. Chrome altyapısını kullanan bir tarayıcı. Denediklerim; Opera, Mozilla Firefox, Chrome, Vivaldi.
Site; FINISH | Yarının Suyu
Gözükmeyen kısımlar ise; kendi su ayak izini hesapla kısmına girdiğimde hiçbir şey gözükmüyor. Bir de bekleyen tehlike sıfır günü 25 LT yazan kısımın altında fotoğraflar olacak. Lakin onlarda gözükmüyor. Nedeni ne acaba?
Bu arda Brave Browser kullanıyorum. Chrome altyapısını kullanan bir tarayıcı. Denediklerim; Opera, Mozilla Firefox, Chrome, Vivaldi.
Son düzenleyen: Moderatör: