Her Kartuşun Dolum Deliği Var mıdır?

harunburak0133

Hectopat
Bir videoda Canon marka yazıcıların kartuşunda delik yok felan diyordu. HP marka yazıcıların kartuşunu doldurmuştum. Canon yazıcı alacaktım ama delik yok korkusu geldi. Her kartuşun deliği var mıdır? (Mode E414)

Bir videoda Canon marka yazıcıların kartuşunda delik yok felan diyordu. HP marka yazıcıların kartuşunu doldurmuştum. Canon yazıcı alacaktım ama delik yok korkusu geldi. Her kartuşun deliği var mıdır? (Mode E414)
Dolum deliği yok ancak kapağı çok kolay deliniyor. İnternette şemaları mevcut. Senelerdir aynı kartuşu doldurarak kullanırım. Uzun süreli kullanmanın sırrı da kartuşun boşalmasına izin vermeyin. Sık sık az da olsa mürekkep basın içine. 3 yıldır aynı kartuşla en az 5 top çıktı aldım.

Şunun gibi setleri n11 sitesinde çok ucuza bulabilirsiniz.
TIPALI KARTUŞLU CANON E414 YAZICI,Tarayıcı, Fotokopi ''PATENTLİ''

Dolum deliği yok ancak kapağı çok kolay deliniyor. İnternette şemaları mevcut. Senelerdir aynı kartuşu doldurarak kullanırım. Uzun süreli kullanmanın sırrı da kartuşun boşalmasına izin vermeyin. Sık sık az da olsa mürekkep basın içine. 3 yıldır aynı kartuşla en az 5 top çıktı aldım.

Şunun gibi setleri n11 sitesinde çok ucuza bulabilirsiniz.
TIPALI KARTUŞLU CANON E414 YAZICI,Tarayıcı, Fotokopi ''PATENTLİ''

Bi videoya baktım. Delik yerlerini belirtiyormuş zaten. Delmek de zor değildir. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı