Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.643 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 27 Aralık 2022 #31 Turkish Delight dedi: Soru basit. Bu insanlar her şeyi dine bağlayarak insanları dinden soğutmaktan zevk mi alıyorlar? Müslüman olduğum halde bazı tartıştığım şahıslar bana sen Müslüman değilsin diyor. Böyle şeyler gerçekten beni soğutuyor. Genişletmek için tıkla... Edilmez. Bazı insanlara laf anlatılmaz.
Turkish Delight dedi: Soru basit. Bu insanlar her şeyi dine bağlayarak insanları dinden soğutmaktan zevk mi alıyorlar? Müslüman olduğum halde bazı tartıştığım şahıslar bana sen Müslüman değilsin diyor. Böyle şeyler gerçekten beni soğutuyor. Genişletmek için tıkla... Edilmez. Bazı insanlara laf anlatılmaz.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 4 Yer Toronto 1 Ocak 2023 #32 Edilemez.
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.732 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #33 Sende ona sen müslüman değilsin de kuduruyor denendi çalışıyor.