Her maç sonu ayağın su toplaması

Oakenshield

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2020
Mesajlar
668
Çözümler
2
Arkadaşlar, Adidas Predator 20.4 krampon aldım, neredeyse her maç sol ayağım su topluyor, bu krampon yüzünden. Krampon türleri diye bir şey mi var ayak için?

Giydiğim krampon bu, başka krampon öneriniz varsa sert şutlar için, önerilerinizi bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Predator_20.4_Krampon_Siyah_EF1931_04_standard.jpg
    Predator_20.4_Krampon_Siyah_EF1931_04_standard.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 241
  • Predator_20.4_Krampon_Siyah_EF1931_03_standard.jpg
    Predator_20.4_Krampon_Siyah_EF1931_03_standard.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bence kramponla ilgili olsa sağ ayağınında su toplaması gerekir ama bilemiyorum ve giydiğin kramponda bayağı iyi bir krampon yani Adidas'ın öyle bir hata yapıcağını açıkcası beklemiyorum.
 
Ayağına küçük geliyor olabilir küçük ihtimal de olsa. Genelde bir numara büyüğü alınması öneriliyor. Ben de bu ayakkabıyı almayı düşünüyordum ama şimdi biraz tereddütte kaldım.
Genelde çoğu ayakkabıda top oynarken bu olay gerçekleşiyor bende ama kramponun etkeni de var diye düşünüyorum. Ayakların inceyse hiç sorun olmaz. Benim kalın yanlar sıkıyor ve haliyle ayaklarımın yan tarafı boşluğa geliyor. O yüzden o taraf su topluyor tahminen.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı