SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 15 Temmuz 2020 #1 Bu mesaj, moderasyon tarafından taşınmıştır Genişletmek için tıkla... Her mesaja kahkaha bırakan garip insanlar türedi. Eğer bir mesajı beğenmediyseniz ya da yanlış olduğunu düşünüyorsanız, mesajı alıntılayıp düşüncenizi ya da doğrusunu belirtin! Son düzenleme: 15 Temmuz 2020
Bu mesaj, moderasyon tarafından taşınmıştır Genişletmek için tıkla... Her mesaja kahkaha bırakan garip insanlar türedi. Eğer bir mesajı beğenmediyseniz ya da yanlış olduğunu düşünüyorsanız, mesajı alıntılayıp düşüncenizi ya da doğrusunu belirtin!
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 15 Temmuz 2020 #2 SideWinder dedi: Her mesaja kahkaha bırakan garip insanlar türedi. Eğer bir mesajı beğenmediyseniz ya da yanlış olduğunu düşünüyorsanız, mesajı alıntılayıp düşüncenizi ya da doğrusunu belirtin! Genişletmek için tıkla... Ya da sinirli emoji atsınlar. Kahkaha atmak dalga geçmek gibi geliyor biraz bana.
SideWinder dedi: Her mesaja kahkaha bırakan garip insanlar türedi. Eğer bir mesajı beğenmediyseniz ya da yanlış olduğunu düşünüyorsanız, mesajı alıntılayıp düşüncenizi ya da doğrusunu belirtin! Genişletmek için tıkla... Ya da sinirli emoji atsınlar. Kahkaha atmak dalga geçmek gibi geliyor biraz bana.
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 15 Temmuz 2020 #3 Ruh haline göre değişir. 1 dakika önce neşeli olur. 1 dakika sonra sinirlenir bilemezsin. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2020
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 15 Temmuz 2020 #4 Buna bile atmışlar. İfade yasağı talep ediyorum!!1!1!1! Aha şimdi de kızgın atanlar türedi. Kızgın atılacak bir mesaj yazdığımı sanmıyorum. Son düzenleme: 15 Temmuz 2020
Buna bile atmışlar. İfade yasağı talep ediyorum!!1!1!1! Aha şimdi de kızgın atanlar türedi. Kızgın atılacak bir mesaj yazdığımı sanmıyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Temmuz 2020 #5 Genelde söyleyecek lafı kalmadığı zaman buna başvurarak egolarını tatmin etmeye çalışırlar bu kişiler. Ezik, loser, beyinsiz, andaval, armut... Seç, beğen, al.
Genelde söyleyecek lafı kalmadığı zaman buna başvurarak egolarını tatmin etmeye çalışırlar bu kişiler. Ezik, loser, beyinsiz, andaval, armut... Seç, beğen, al.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.698 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2020 #6 İfade bırakma yasağı veriniz. Bu konu daha önce de konuşulmuştu ve denemek için kahkaha ifadesi bırakmıştım anında uyarı yedim.
İfade bırakma yasağı veriniz. Bu konu daha önce de konuşulmuştu ve denemek için kahkaha ifadesi bırakmıştım anında uyarı yedim.
MotoruCalinanGaspçı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.435 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Gelsenkirchen/Deutschland Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200AF 4.0GHz Asrock B450M-HDV R4.0 16GB 3200MHZ RX570 4GB SAPPHİRE PULSE GİGABYTE 120GB SATA3 SAMSUNG 256GB M.2 HİTACHİ 580GB HDD 500W 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2020 #7 SideWinder dedi: Her mesaja kahkaha bırakan garip insanlar türedi. Eğer bir mesajı beğenmediyseniz ya da yanlış olduğunu düşünüyorsanız, mesajı alıntılayıp düşüncenizi ya da doğrusunu belirtin! Genişletmek için tıkla... Evet, ben fikir sunuyorum adam gülüyor sonra bana kızıyor, madem kızıyorsun niye gülücük atıyorsun.
SideWinder dedi: Her mesaja kahkaha bırakan garip insanlar türedi. Eğer bir mesajı beğenmediyseniz ya da yanlış olduğunu düşünüyorsanız, mesajı alıntılayıp düşüncenizi ya da doğrusunu belirtin! Genişletmek için tıkla... Evet, ben fikir sunuyorum adam gülüyor sonra bana kızıyor, madem kızıyorsun niye gülücük atıyorsun.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 15 Temmuz 2020 #8 Oluyor arada öyle üyeler bu mesaja da bir sürü gelecek mesela.
MotoruCalinanGaspçı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.435 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Gelsenkirchen/Deutschland Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200AF 4.0GHz Asrock B450M-HDV R4.0 16GB 3200MHZ RX570 4GB SAPPHİRE PULSE GİGABYTE 120GB SATA3 SAMSUNG 256GB M.2 HİTACHİ 580GB HDD 500W 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2020 #9 rootz dedi: Oluyor arada öyle üyeler bu mesaja da bir sürü gelecek mesela. Genişletmek için tıkla... Bilerek gülücük attım xd.
rootz dedi: Oluyor arada öyle üyeler bu mesaja da bir sürü gelecek mesela. Genişletmek için tıkla... Bilerek gülücük attım xd.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2020 #10 Gülünecek bir şey varsa gülünür. Özellikle insanlar o kişinin dediği saçma şeyi yüzüne vurduktan sonra hala saçma sapan şeyler söylemeye çalışıyorsa tabii ki "Hahaha" emojisi atacağım.
Gülünecek bir şey varsa gülünür. Özellikle insanlar o kişinin dediği saçma şeyi yüzüne vurduktan sonra hala saçma sapan şeyler söylemeye çalışıyorsa tabii ki "Hahaha" emojisi atacağım.